Wilujeng sumping di situs web kami!
  • KMI Hollow Rotating Platform Gearhead HRG-85

    KMI Hollow Rotating Platform Gearhead HRG-85

    Platform puteran kerung mangrupikeun produk révolusionér. Hal ieu dipaké dina rupa-rupa olahraga Rotary. Éta tiasa ngagentos DD motor sareng cam divider. Nyetél efisiensi tinggi, presisi tinggi, kaku tinggi, kinerja biaya tinggi dina hiji. Mangrupikeun produk révolusionér dina mékanisme puteran. Kasaimbangan antara dua kahontal, akurasi posisi anu teras-terasan ≤ 5 detik, motor gampang dikonfigurasi, sareng beban stabil. Éta tiasa dianggo sareng motor servo AC atanapi motor ngaléngkah pikeun ngalakukeun ségméntasi sudut naon waé, anu henteu ngan ukur tiasa minuhan kadali digital anu teu tiasa dipisahkeun ku divider, tapi ogé cocog sareng akurasi posisi motor DD. Éta tiasa ngirangan pisan biaya sareng nyandak anjeun hasilna teu disangka-sangka.

  • KMI Hollow Rotating Platform Gearhead HRG-130

    KMI Hollow Rotating Platform Gearhead HRG-130

    Platform puteran kerung mangrupikeun produk révolusionér. Hal ieu dipaké dina rupa-rupa olahraga Rotary. Éta tiasa ngagentos DD motor sareng cam divider. Nyetél efisiensi tinggi, presisi tinggi, kaku tinggi, kinerja biaya tinggi dina hiji. Mangrupikeun produk révolusionér dina mékanisme puteran. Kasaimbangan antara dua kahontal, akurasi posisi anu teras-terasan ≤ 5 detik, motor gampang dikonfigurasi, sareng beban stabil. Éta tiasa dianggo sareng motor servo AC atanapi motor ngaléngkah pikeun ngalakukeun ségméntasi sudut naon waé, anu henteu ngan ukur tiasa minuhan kadali digital anu teu tiasa dipisahkeun ku divider, tapi ogé cocog sareng akurasi posisi motor DD. Éta tiasa ngirangan pisan biaya sareng nyandak anjeun hasilna teu disangka-sangka.

  • KMI Hollow Rotating Platform Gearhead HRG-200

    KMI Hollow Rotating Platform Gearhead HRG-200

    Platform puteran kerung mangrupikeun produk révolusionér. Hal ieu dipaké dina rupa-rupa olahraga Rotary. Éta tiasa ngagentos DD motor sareng cam divider. Nyetél efisiensi tinggi, presisi tinggi, kaku tinggi, kinerja biaya tinggi dina hiji. Mangrupikeun produk révolusionér dina mékanisme puteran. Kasaimbangan antara dua kahontal, akurasi posisi anu teras-terasan ≤ 5 detik, motor gampang dikonfigurasi, sareng beban stabil. Éta tiasa dianggo sareng motor servo AC atanapi motor ngaléngkah pikeun ngalakukeun ségméntasi sudut naon waé, anu henteu ngan ukur tiasa minuhan kadali digital anu teu tiasa dipisahkeun ku divider, tapi ogé cocog sareng akurasi posisi motor DD. Éta tiasa ngirangan pisan biaya sareng nyandak anjeun hasilna teu disangka-sangka.

  • KMI Hollow Rotating Platform Gearhead HRG-280

    KMI Hollow Rotating Platform Gearhead HRG-280

    1. Bantalan ngadukung platform puteran: jinis bantalan anu dianggo pikeun platform puteran.

    2. Tork anu diidinan: torsi akselerasi sareng variasi beban ogé kedah dianggo di handap torsi anu diijinkeun.

    3. Inersia: jumlah tina nilai anu dirobah tina inersia rotor bagian motor sareng inersia bagian mékanisme réduksi dina platform puteran

    4. Resolusi: hartosna jumlah gelombang pulsa anu diperyogikeun pikeun hiji revolusi platform puteran.

    5. Akurasi posisi anu teras-terasan: nilai nunjukkeun sabaraha kasalahan anu lumangsung nalika posisi anu sami teras-terasan diposisikan tina arah anu sami.

    6. Error sudut positip sareng mundur: éta hartosna bédana antara sudut eureun nalika platform puter diposisikan tina arah anu positip sareng arah anu ngabalikkeun.

    7. Angle transmisi sudut: éta hartosna bédana antara sudut operasi logis tina platform puteran anu diitung tina jumlah pulsa input sareng operasi anu saéstuna.

    8. Beban dorong anu diidinan: ngarujuk kana nilai anu diijinkeun tina beban aksial dilarapkeun tina arah sumbu tina platform anu diputer.

    9. Beban inersia anu diijinkeun: nalika beban dilarapkeun dina posisi écentric ka tengah platform anu diputer, kakuatan anu ngajantenkeun déngdék platform anu muter bakal muncul. Dina waktos ieu, nilai anu diitung tina tengahna kana beban x ékséntrik nyaéta nilai anu tiasa diijinkeun tina beban inersia.

    10. Paralelisme tina platform puteran: éta nunjukkeun kacondongan permukaan ningkatna platform puteran relatif ka sisi sisi pemasangan sisi marake.

  • MWA Planét Perédam HA-060

    MWA Planét Perédam HA-060

    Data produk Nomer pesenan HA-060 Ngolah ngarobih Sumuhun Nomer artikel MWA-HA-060 Kategori Planét panurun jenis Gear reducer Gear Bentuk masang arah Arbitrase bentuk Layout Tricyclic Gearhardness Hardened huntu permukaan Aplikasi Reducer Brand MWA Type MWA-HA-060 Laju input 5000 ( rpm) Karakteristik 1. Ha séri planét panurun ngadopsi bantalan roller roller, anu ngagaduhan ciri presisi tinggi, kaku sareng kapasitas bantalan ageung; momen anu mawa ...
  • MWA Planét Perédam HA-090

    MWA Planét Perédam HA-090

    Data produk Nomer pesenan HA-090 Ngolah ngarobih Sumuhun Nomer artikel MWA-HA-090 Kategori Planét pangurang Jenis gir Gear reducer Bentuk pamasangan Arbitrase bentuk Tata Letak Tricyclic Gear karasa Pengerasan permukaan waos Aplikasi Reducer Brand MWA Type MWA-HA-090 Laju input 4000 (Rpm) Ciri-ciri 1. Ha séri planét panurun ngadopsi bantalan roller salib, anu ngagaduhan ciri presisi tinggi, kaku sareng kapasitas bantalan ageung; momen anu mawa ...
  • MWA Gearhead Angle Katuhu HAD-060

    MWA Gearhead Angle Katuhu HAD-060

    Data produk Nomer pesenan HAD-060 Ngolah ngarobih Sumuhun Angka nomer MWA-HAD-060 Kategori Sudut katuhu Gearheads Gear type Gear reducer Masang formulir Sudut katuhu Layout forms Tricyclic Gear karasa karasa cangkang permukaan Permukaan Reducer Brand MWA Type MWA-HAD-060 Laju input 3000 (rpm) Ciri-ciri 1. Motor servo disambungkeun sareng aci input sareng dikonci ku clamping clamp. 2. aci input meshed sareng pelat gir; piring gir dihubungkeun sareng kaluaran ...
  • MWA Gearhead Angle Katuhu HAD-090

    MWA Gearhead Angle Katuhu HAD-090

    Data produk Nomer pesenan HAD-090 Ngolah ngarobih Sumuhun Nomer artikel MWA-HAD-090 Kategori Katuhu Angle Gearheads Gear type Gear reducer Masang formulir Sudut Layout Layout bentuk Tricyclic Gear karasa Neras permukaan waos Aplikasi Reducer Brand MWA Type MWA-HAD-090 Laju input 3000 (rpm) Ciri-ciri 1. Motor servo disambungkeun sareng aci input sareng dikonci ku clamping clamp. 2. aci input meshed sareng pelat gir; piring gir dihubungkeun sareng kaluaran ...
  • MWA Gearhead Angle Katuhu HAS-060

    MWA Gearhead Angle Katuhu HAS-060

    Data produk Nomer pesenan HAS-060 Ngolah ngarobih Sumuhun Angka nomer MWA-HAS-060 Kategori Sudut katuhu pangurangan Tipe gir Gear reducer Masang formulir Sudut katuhu Bentuk tata letak Tricyclic Gear karasa cangkang permukaan waos Aplikasi Reducer Brand MWA Type MWA-HAS-060 Laju input 3000 (rpm) Ciri-ciri 1. Motor servo disambungkeun sareng aci input sareng dikonci ku clamping clamp. 2. aci input meshed sareng pelat gir; piring gear dihubungkeun sareng outp ...
  • MWA Gearhead Angle Katuhu HAS-090

    MWA Gearhead Angle Katuhu HAS-090

    Data produk Nomer pesenan HAS-060 Ngolah ngarobih Sumuhun Angka nomer MWA-HAS-060 Kategori Sudut katuhu pangurangan Tipe gir Gear reducer Masang formulir Sudut katuhu Bentuk tata letak Tricyclic Gear karasa cangkang permukaan waos Aplikasi Reducer Brand MWA Type MWA-HAS-060 Laju input 3000 (rpm) Ciri-ciri 1. Motor servo disambungkeun sareng aci input sareng dikonci ku clamping clamp. 2. aci input meshed sareng pelat gir; piring gear dihubungkeun sareng outp ...
  • Servo Conveyor Roller - HEGY-50

    Servo Conveyor Roller - HEGY-50

    Conveyor Rollers

    Dimana waé bahan kedah dipindahkeun, ditepikeun, ditumpukkeun, didamel atanapi dihurungkeun, produk HYT pikeun penanganan sareng angkutan beban unit dianggo.

    Conveyor Rollers ti HYT mangrupikeun produk pilihan pikeun ngangkut kontainer sareng palét di pusat distribusi jasa pos sareng kurir, perusahaan pesenan mail, bandara sareng pabrik produksi, tapi ogé di industri sanés sapertos supermarket sareng séktor e-commerce.

    HYT, salaku pabrik munggaran di Cina anu mandiri ngembangkeun drum listrik kalayan kakuatan anu béda, nyayogikeun sababaraha rupa produk sareng spésifikasi anu béda pikeun anjeun milih. Desain anu dipaténkeun ngabéréskeun fenomena kabocoran minyak kusabab perluasan hawa nalika operasi suhu luhur. Nalika ningkatkeun pelumasan, éta mastikeun disipasi panas seragam, ningkatkeun reliabiliti produk sareng ningkatkeun kahirupan jasa.

  • Servo Conveyor Roller - HEGY-67

    Servo Conveyor Roller - HEGY-67

    Conveyor Rollers

    Dimana waé bahan kedah dipindahkeun, ditepikeun, ditumpukkeun, didamel atanapi dihurungkeun, produk HYT pikeun penanganan sareng angkutan beban unit dianggo.

    Conveyor Rollers ti HYT mangrupikeun produk pilihan pikeun ngangkut kontainer sareng palét di pusat distribusi jasa pos sareng kurir, perusahaan pesenan mail, bandara sareng pabrik produksi, tapi ogé di industri sanés sapertos supermarket sareng séktor e-commerce.

    HYT, salaku pabrik munggaran di Cina anu mandiri ngembangkeun drum listrik kalayan kakuatan anu béda, nyayogikeun sababaraha rupa produk sareng spésifikasi anu béda pikeun anjeun milih. Desain anu dipaténkeun ngabéréskeun fenomena kabocoran minyak kusabab perluasan hawa nalika operasi suhu luhur. Nalika ningkatkeun pelumasan, éta mastikeun disipasi panas seragam, ningkatkeun reliabiliti produk sareng ningkatkeun kahirupan jasa.

12 Teras> >> Halaman 1/2