Wilujeng sumping di situs web kami!
  • Layar Bantal

    Layar Bantal

    Radio AM, FM

    MP5

    Napigasi

    Bluetooth: musik, speakerphone.

    Sambungan telepon sélulér: Ngadukung sistem Android sareng ios.

    Kontrol AC: BISA BUS

    Tukangeun tukang: CVBS

    Smart Voice

    Sentuhan pinuh pinter

    Solusi platform: Chip otomatis AC8225 chip régulasi mobil, sistem operasi Android.

    OEM pikeun IVECO, BAIC Motor, XCMG