Roller Conveyor Cina Servo - pabrik sareng pabrik HEGY-80 | Harmonis
Wilujeng sumping di situs web kami!

Servo Conveyor Roller - HEGY-80

Pedaran pondok:

Conveyor Rollers

Dimana waé bahan kedah dipindahkeun, ditepikeun, ditumpukkeun, didamel atanapi dihurungkeun, produk HYT pikeun penanganan sareng angkutan beban unit dianggo.

Conveyor Rollers ti HYT mangrupikeun produk pilihan pikeun ngangkut kontainer sareng palét di pusat distribusi jasa pos sareng kurir, perusahaan pesenan mail, bandara sareng pabrik produksi, tapi ogé di industri sanés sapertos supermarket sareng séktor e-commerce.

HYT, salaku pabrik munggaran di Cina anu mandiri ngembangkeun drum listrik kalayan kakuatan anu béda, nyayogikeun sababaraha rupa produk sareng spésifikasi anu béda pikeun anjeun milih. Desain anu dipaténkeun ngabéréskeun fenomena kabocoran minyak kusabab perluasan hawa nalika operasi suhu luhur. Nalika ningkatkeun pelumasan, éta mastikeun disipasi panas seragam, ningkatkeun reliabiliti produk sareng ningkatkeun kahirupan jasa.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur:  

1. Ngalangkungan verifikasi praktis, éksténsifitas éksténsif sareng kontrol detil, drum listrik HEGT80 énggal tiasa nyiptakeun sistem conveyor anu lengkep, anu tiasa nyumponan sarat luhur industri sareng sabuk pabrik pikeun tegangan sabuk.

2. HEGT80 ngagaduhan kisaran kecepatan anu langkung ageung sareng tiasa nyumponan sadaya kabutuhan aplikasi anu mungkin. Sambungan plug-and-play palinter pisan nyederhanakeun pamasangan. Masing-masing motor kendang parantos divalidasi, diuji sareng ngagaduhan desain modular pikeun mastikeun waktos produksi paling pondok sareng waktos pangiriman sadunya.

3. Desain modular HEGT80 ngamungkinkeun sacara bébas ngagabungkeun sababaraha modul sapertos poros, tutup tungtung, tabung luar, gir kaku, sareng gulungan motor anu sinkron pikeun mastikeun pas anu sampurna sareng sagala rupa sarat aplikasi. Salaku tambahan, éta ogé nyayogikeun sababaraha pilihan sapertos énkoder, rem, backstops, palapis karét, sareng sababaraha aksésoris.

4. Ngagunakeun konsép platform, kendang listrik HEGT80 tiasa nyumponan sadaya kabutuhan aplikasi logistik internal dina bidang pengolahan pangan ogé industri, distribusi sareng bandara.

 

Spesifikasi Téknis:

Jinis Motor Motor motor permanén sinkron AC
Kelas Insulasi Winding Motor Kelas F, IEC 34 (VDE 0530)
Voltaseu 220 atanapi 380 V
Frékuénsi 200 Hz
Seal Shaft, Sisi Internal NBR
Motor Kelas Perlindungan * IP69K
Perlindungan overheating Saklar bimetal
Modeu Operasi S1
Suhu sekitar, Motor Tilu-Tahap +2 Ka + 40 ° C

minuhan kisaran suhu handap Numutkeun paménta

Suhu sekitar, Motor 3-Fase Dina Sabuk Sinkronisasi Atanapi Aplikasi Beltless +2 Kana +40 ° C
  • Tingkat panyalindungan konektor kabel tiasa béda-béda

Variabel Desain Sareng Asesoris  

Palapis karét Sabuk Geser Sabuk Ditutupan

Bolong Sabuk Karét Kalindung

Sabuk Homogenous Padet Ditutupan Karét

Sprocket Sprocket ngan sayogi numutkeun paménta
Pilihan Undur

Marake éléktromagnétik sareng panerus *

Encoder *

Kasaimbangan

Sambungan colokan

Tipe Minyak Minyak grade dahareun (ISO)
Sertipikat sertifikasi kaamanan cULus
Asesorisna Roller alihan; roller conveyor; ningkatna bracket; kabel; konvérter frékuénsi

Énkoder henteu tiasa dianggo ku rem éléktromagnétik. Salaku tambahan, tina sudut pandang téknis, motor anu sinkron henteu kedah nganggo backstops.

* Numutkeun kaluaran sareng kagancangan, motorna diperpanjang ku 50 ~ 70mm.

Kauntungannana :

 

Kendang listrik anu dicelepkeun minyak dilumasi ku minyak nalika damel. Dibandingkeun sareng réditor anu sanés, kaayaan pelumasan komponén transmisi langkung sampurna. Nalika awak gendang muterkeun dina waktos gerakan, roda gigi dina kendang nyandak minyak teras terus tuang kana bagian-bagianna, supados minyak mendingan drum sareng pelumas bagian-bagian na.

Kusabab kendang listrik anu didinginkan minyak dianggo pikeun nempatkeun motor sareng alat réduksi sacara gembleng dina awak drum, komponén utamina nyaéta motor sareng reducer. Salaku tambahan, roller listrik dipaké pikeun ngadukung sabuk conveyor sareng nyetir sabuk conveyor. Awak roller anu gerak dipaké pikeun ngadukung poros payun sareng tukang kendang listrik éta sorangan, anggota pangrojong, sareng panutup tungtung anu nyambungkeun awak kendang sareng poros payun sareng tukang, kelenjar, bantalan, segel, sareng sajabana.

 

Bahan:

Komponén ieu tiasa dipilih pikeun drum listrik sareng sambungan listrik. Kombinasi komponén gumantung kana bahan anu dianggo.

Bagéan

Modél

Aluminium

Baja karbon handap

beusi sténless

Kuningan / nikel

Polimér tinggi

Tube luar

Coronal

 

l

l

   

Silinder

 

l

l

   

Konci silindris +, gampang dipasang sprocket

 

l

l

   

Panutup

Standar

l

 

l

   

Sumbu

Standar

   

l

   

Bor liang Utas

   

l

   

Kotak gir

Kotak gear planét

 

l

   

l

Panyambung listrik

Pipa lempeng

   

l

l

l

Saniter pipa lempeng

   

l

   

Tabung melengkung

   

l

 

l

Kotak Simpang

l

 

l

   

Panyambung push-in

   

l

   

Konektor 90 °

   

l

   

Sanitasi 90 °

   

l

   

Motor berkelok-kelok

Motor Asynkron

         

Motor sinkron

         

Segel éksternal

PTFE

         

 

Jenis Motor: 

Parameter mékanik motor permanén sinkron motor

P N   [W] np gs abdi v [m / s] n A

[mnt -1 ]

M A   [Nm] F N   [N] M MAX / M A FW MIN

[mm]

SL MIN

[mm]

145 8 3 164.23 0,078 18.3 65.0 1595 1.4 211 204
145 8 3 119.83 0.11 25.0 47.4 1164 2.1 211 204
145 8 3 103,89 0,12 28.9 41.1 1009 2.5 211 204
145 8 3 85,34 0,15 35.2 33.8 829 3.0 211 204
145 8 2 62.7 0,20 47.8 26.0 637 2.2 192 185
145 8 2 53.63 0,24 55.9 22.2 545 2.5 192 185
145 8 2 42.28 0,30 71.0 17.5 430 3.0 192 185
145 8 2 38.5 0,33 77.9 15.9 392 3.0 192 185
145 8 2 31.35 0,41 95.7 13.0 319 3.0 192 185
145 8 2 26,94 0,48 111.4 11.2 274 3.0 192 185
145 8 2 20.27 0.63 148.0 8.4 206 3.0 192 185
145 8 2 14.44 0,89 207.8 6.0 147 3.0 192 185
145 8 2 11.23 1.14 267.1 4.6 115 3.0 192 185
145 8 1 8.25 1,55 363.6 3.6 89 3.0 192 185
145 8 1 4,71 2.72 636.9 2.1 51 3.0 192 185
298 8 2 53.63 0,24 55.9 45.9 1126 1.2 222 215
298 8 2 42.28 0,30 71.0 36.1 888 1.5 222 215
298 8 2 38.5 0,33 77.9 32.9 808 1.6 222 215
298 8 2 31.35 0,41 95.7 26.8 658 3.0 222 215
298 8 2 26,94 0,48 111.4 23.0 566 3.0 222 215
298 8 2 20.27 0.63 148.0 17.3 426 3.0 222 215
298 8 2 14.44 0,89 207.8 12.3 303 3.0 222 215
298 8 2 11.23 1.14 267.1 9.6 236 3.0 222 215
298 8 1 8.25 1,55 363.6 7.4 183 3.0 222 215
298 8 1 4,71 2.72 636.9 4.3 105 3.0 222 215
425 8 2 38.5 0,33 77.9 46.8 1148 1.2 252 245
425 8 2 31.35 0,41 95.7 38.1 935 2.6 252 245
425 8 2 26,94 0,48 111.4 32.7 804 3.0 252 245
425 8 2 20.27 0.63 148.0 24.6 605 3.0 252 245
425 8 2 14.44 0,89 207.8 17.5 431 3.0 252 245
425 8 2 11.23 1.14 267.1 13.6 335 3.0 252 245
425 8 1 8.25 1,55 363.6 10.6 260 2.5 252 245
425 8 1 4,71 2.72 636.9 6.0 149 3.0 252 245
700 8 2 38.5 0,5 116.9 51.6 1267 1.1 252 245
700 8 2 31.35 0,62 143.5 42.0 1032 2.3 252 245
700 8 2 26,94 0,72 167.0 36.1 887 2.7 252 245
700 8 2 20.27 0,95 222.0 27.2 667 3.0 252 245
700 8 2 14.44 1.33 311.6 19.4 475 3.0 252 245
700 8 2 11.23 1.71 400.7 15.1 370 3.0 252 245
700 8 1 8.25 2.33 545.5 11.7 287 2.3 252 245 
8
Servo-Conveyor-Roller --- HEGY-80- (2)

Parameter listrik motor sinkron  

P N [W] np U N [V] Kuring N [A] Abdi 0 [A] Kuring MAX [A] f N [Hz] η n N [rpm] J Sunda[kgcm 2 ] M N [Nm] M 0 [Nm] M MAX [Nm] R M [Ω] L SD [mH] L SQ [mH] k é[V / krpm] T é[Ibu] k TN[Nm / A] U SH [V]  
145 8 230 0.81 0.81 2.43 200 0,85 3000 0,14 0,46 0,46 1.38 21.6 45,60 53.70 41.57 4,97 0,57 25  
145 8 400 0,47 0,47 1.41 200 0,83 3000 0,14 0,46 0,46 1.38 62.5 130.7 138.0 72.23 4.41 0,98 36  
298 8 230 1.30 1.30 3,90 200 0,86 3000 0,28 0,95 0,95 2,85 10.2 27.80 29.30 47,46 5,75 0,73 19  
298 8 400 0,78 0,78 2.34 200 0,87 3000 0,28 0,95 0,95 2,85 29.1 81,90 94.10 83,09 6.48 1.22 32  
425 8 230 2.30 2.30 6.90 200 0,87 3000 0,42 1.35 1.35 4.05 5.66 16.26 19.42 45.81 6.86 0,59 19  
425 8 400 1.32 1.32 3.96 200 0,86 3000 0,42 1.35 1.35 4.05 17.6 49,80 59.00 80,80 6.70 1.02 33  
700 8 400 2,52 2,52 6.78 300 0,87 4500 0,42 1,49 1,49 4.0 5.66 16.26 19.42 45.81 6.86 0,59 22  
800 8 310 3 3 9 50 0,87 3000 0,42 2,55 2,55 7.65 62.5 130.7 138.0 72.23 4.41 0,98 36  
P Nnp U N   Kuring N = Dihaturkeun daya = Nomer kutub

= Tegangan Dipeunteun

= Dipeunteun ayeuna

η   n N  

J Sunda  

M N

= Kekecapan = Dihaturkeun torsi rotor

= Inersia rotor

= Dihaturkeun torsi rotor

L SD L SQ

k é

= Induktansi sumbu lempeng = Induktansi silang -sumbu

= EMF (konstanta voltase induktansi silih)

Kuring 0 = Eureun ayeuna M 0 = Tork statis T é = = Konstanta waktos listrik
Kuring MAX = Maksimum ayeuna M MAX = Torsi maksimum k TN = Torsi konstan
f N = Dipeunteun frékuénsi R M = Lalawanan fase U SH = Élmu pemanasan


Diagram tegangan sabuk:
 

9

Tegangan sabuk gumantung kana lébar kendang

10

Tegangan sabuk gumantung kana kagancangan dipeunteun o tabung luar 

Catetan: Nilai maksimum sabuk gumantung kana kagancangan motor kendang. Nalika milih motor, anjeun ogé kedah parios naha nilai TE anu diijinkeun maksimum cocog pikeun lebar kendang anu ditangtoskeun (FW).

TE = tegangan sabuk

nA = dipeunteun laju tabung luar

FW = lébar kendang

Spésifikasi: 

Roller Conveyor Listrik 

11
Modél A

[mm]

B

[mm]

C

[mm]

D

[mm]

F

[mm]

H

[mm]

P

[mm]

SL

[mm]

EL

[mm]

AGL

[mm]

DM 0080 Coronal 81.5 80.5 12.5 30 25 6 3.5 FW - 7 FW + 5 FW + 30
81.5 80.5 12.5 25 20 6 3.5 FW - 7 FW + 5 FW + 30
81.5 80.5 12.5 17 13.5 6 3.5 FW - 7 FW + 5 FW + 30
DM 0080

Silinder

81 81 12.5 30 25 6 3.5 FW - 7 FW + 5 FW + 30
81 81 12.5 25 20 6 3.5 FW - 7 FW + 5 FW + 30
81 81 12.5 17 13.5 6 3.5 FW - 7 FW + 5 FW + 30
DM 0080

Konci silinder +

81.7 81.7 12.5 30 25 6 3.5 FW - 7 FW + 5 FW + 30
81.7 81.7 12.5 25 20 6 3.5 FW - 7 FW + 5 FW + 30
81.7 81.7 12.5 17 13.5 6 3.5 FW - 7 FW + 5 FW + 30

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami