Wilujeng sumping di situs web kami!
  • Proyék OEM

    Proyék OEM

    Salaku pamasok kontrak éléktronik sareng produk listrik pikeun seueur pabrik mobil, dina manajemen sistem kontrol kualitas ketat Volkswagen, Hyundai sareng IVECO sareng sajabana kami parantos netepkeun prosés anu ketat, produksi sareng kontrol kualitas sareng parantos canggih Éléktrokimia Cutting, SMT, CT industri sareng alat-alat sanésna, taat kana "inovasi téhnologis" sareng "integritas sareng pragmatik" filsafat bisnis, "OEM / ODM + mérek mandiri" arah pangembangan ganda, taat kana "berorientasi pelanggan" sareng "jasa kualitas" Anjeun netepkeun kerjasama OEM