Wilujeng sumping di situs web kami!

HENGYITONG Smart Conveyor Roller Drive, Ngadukung logistik pinter pikeun gancang

Saatos panyebaran corona-virus COVID-19 bakal dikontrol, sistem ranté pasokan logistik global bakal diwangun deui, Industri logistik pinter anu dirojong ku téknologi luhur sapertos 5G, intél-intél jieunan sareng data ageung bakal nganteurkeun pamekaran anu luar biasa. Dipiharep dina lima taun ka hareup, bungkusan héjo sareng pergudangan héjo bakal diwanohkeun sareng dilarapkeun. Bentuk canggih tina logistik pinter nyaéta aplikasi anu jero sareng integrasi jero tina kecerdasan buatan sareng alat pinter. Téknologi canggih sapertos interaksi inpormasi, distribusi digital, sareng nyandak kaputusan anu cerdas bakal janten anu pangpayunna dianggo dina transformasi sareng pamutahiran industri logistik. Salaku bagian penting tina logistik pinter, sistem asihan cerdas gancang bakal janten multiplier pikeun ningkatkeun efisiensi operasi logistik. Diantarana, inovasi sareng pamutahiran téknologi Smart Conveyor Roller Drive parantos janten prioritas utama ningkatkeun épisiénsi asihan.

gambar1

Smart Conveyor Roller Drive mangrupikeun mékanisme déélasi presisi sareng motor servo terintegrasi dina kendang, 90% produk anu ayeuna dianggo ku perusahaan logistik domestik ngandelkeun merek Éropa, Amérika sareng Jepang, kusabab miniaturisasi alat peryogi téknologi sareng prosés anu langkung luhur. Dina widang picking sareng pangiriman beban-logistik, mérek kalayan proporsi paling luhur nyaéta INTERROLL Jérman, KYOWA Jepang. Dina picking sareng transmisi tugas beurat, Seapark Amérika Serikat mangrupikeun pamimpin pasar, sareng neundeun calakan sareng industri garasi parkir tilu diménsi ogé ngagaduhan pangsa pasar anu tangtu.

Smart Conveyor Roller Drive, anu ngagaduhan perusahaan logistik anu ngaganggu kusabab monopoli téknologi, gaduh biaya pengadaan anu tinggi sareng laju réspon jasa anu laun. Ngarahkeun masalah jangka panjang perusahaan logistik, pikeun ngarusak monopoli sareng ngirangan biaya perusahaan logistik, Hengyitong parantos suksés ngembangkeun tingkat presisi domestik produk seri séri motorisasi servo alit sareng sedeng saatos riset pasar sareng éksplorasi téknis, sareng mangrupikeun anu pangpayunna ngadorong ka pasar global.

gambar2 

Analisis skénario aplikasi operasi asihan dina industri logistik, pikeun Conveyor Roller Drive anu dilelepkeun ku Minyak, desain struktural nganggo gajih immersion internal pikeun pelumas sareng nyebarkeun panas. Rarancang ieu sesah pikeun nyingkahan masalah gasifikasi pilem minyak pelincir anu disababkeun ku panas anu dihasilkeun ku kendang nalika transportasi gancang, kusabab masalah pemanasan kendang listrik teu tiasa dihindari nalika operasi gancang-gancang.

Penguapan minyak pelumas anu dihasilkeun ku aksi ganda tina torsi sareng kagancangan bakal nyangking tekanan anu teras-terasan kana rongga kendang anu ditutup. Nalika roda gigi dina kecepatan tinggi, tekanan tinggi ngan ukur tiasa ngagentos tekanan internal ku cara memeres minyak pelincir tina celah antara permukaan kontak dina dua sisi tutup tungtung. Kusabab alesan di luhur, palanggan logistik tugas beurat milah umumna bakal ngagambarkeun fenomena kabocoran minyak tina Conveyor Roller Drive anu dilelepkeun ku Minyak.

Dina raraga ngarengsekeun masalah anu sesah pangguna, HENGYITONG ngagunakeun inovasi pikeun ngajalankeun optimalisasi desain, milih nambihan struktur knalpot cék dina panutup tungtung motor drive, saatos Smart Conveyor Roller disintésis, ruang diungsikeun pikeun mastikeun yén roller na nyaéta ngajalankeun dina kaayaan semi-vakum, anu ngaleupaskeun rohangan elastis saluyu pikeun volatilisasi minyak sareng gas, sareng sacara lengkep ngaleungitkeun masalah kebocoran minyak penutup tungtung handapeun lingkungan beban anu beurat. HENGYITONG janten kalungguhan dina nyoko kana téknologi ieu dina industri, sareng ngalamar patén penemuan sareng téknologi pikeun struktur desain unik ieu.

gambar3 

Smart Conveyor Roller Drive mangrupikeun komponén konci anu tiasa dianggo teras sareng ngalir kalayan kagancangan. Kalayan téknologi HENGYITONG anu dipaténkeun ieu, suhu lingkungan damel na tiasa dikontrol sacara efektif dina 45. Éta henteu ngan ukur nyumponan kabutuhan udara-ketang, tapi ogé henteu ngagaduhan kakurangan minyak sareng pembakaran garing, tapi ogé manjangkeun umur jasa produk sareng ngahontal hasil anu paling hemat biaya salami masa hirup, éta disorot Panilitian sareng pangembangan téknologi keras HENGYITONG sareng kamampuan ngolah anu maju.

Peryogi disebatkeun yén HENGYITONG caket nuturkeun trend pamekaran téknologi manufaktur calakan, tujuan sareng lengkep ngarobih téknologi jangka panjang sareng monopoli biaya sababaraha mérek dina Smart Conveyor Roller Drive, alat inti logistik calakan, Nyayogikeun langkung seueur biaya -pilihan anu épéktip pikeun industri manufaktur calakan global, khususna industri logistik, transformasi sareng ningkatkeun sistem gudang sareng sistem asihan


Pos waktos: Apr-17-2020