Cina MWA Planét Peréduksi HA-090 pabrik sareng pabrik | Harmonis
Wilujeng sumping di situs web kami!

MWA Planét Perédam HA-090

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

TEYA% TG0U% X2 [7 ~ GP_30XIE

Data produk

Nomer pamesenan

HA-090

Ngolahna ngarobih

Leres

Nomer tulisan

MWA-HA-090

Kategori

Pangurangan planét

Jinis gir

Pangurangan gear

Masang masang

Arah sambarangan

Bentuk tata perenah

Trisiklik

Teu karasa gir

Beungeut huntu karasa

Aplikasi

Pangurangan

Merek

MWA

Jenis

MWA-HA-090

Laju masangkeun

4000 (rpm)

Ciri-cirina

1. Ha séri planet perédam ngadopsi bantalan roller salib, anu ngagaduhan ciri presisi tinggi, kaku sareng kapasitas bantalan ageung; momen bantalan nyaéta sababaraha kali bantalan bola alur jero; dina waktos anu sasarengan, bantalan ieu dianggo pikeun ngawujudkeun kaluaran duanana aci sareng disk tina reducer, janten langkung merenah pikeun pangguna pikeun ngagentos sareng ngagentos.

2. Ha séri planet perédam ngadopsi cincin gir bunder sareng ngalangkungan struktur pakakas ngadopsi téknologi alat paranti ngawangun Vérman Jerman pikeun ngolah perlengkapan internal. Precision gir na langkung luhur tibatan téknologi tradisional ngawangun gir, sareng konsistén produk na saé pisan.

3. Gir planet anu dianggo dina séri planet reducer planét diolah ku cara ngalebetkeun sareng ngagulung prosés peralatan Vera anu diimpor ti Jérman, kalayan presisi tinggi; karasa permukaan gear ningkat kana 900HV ku ngagunakeun téknologi nitriding ion canggih, anu ngajantenkeun produk ngagaduhan umur jasa anu luhur pisan.

4. Perédam séri Ha didesain nganggo gir spiral. Gear langkung lancar saatos ngitung propil ku parangkat lunak gear planét Jepang, sareng ngagaduhan ciri sora rendah, torsi kaluaran tinggi sareng backlash low.

5. Tungtung input sareng alat clamping tina reducer planét séri HA ngadopsi struktur anu terintegrasi pikeun mastikeun yén gaya clamping maksimum tiasa dilakukeun dina poros motor sareng akurasi transmisi reducer nyaéta kasalahan nol dina kecepatan input tinggi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami