Cina Harmonic Reducer HCSG-20-100-2UH pabrik sareng pabrik | Harmonis
Wilujeng sumping di situs web kami!

Harmonic Reducer HCSG-20-100-2UH

Pedaran pondok:

Modél kombinasi séri HCSG / HCSF tiasa nyumponan kabutuhan kinerja tinggi, gancang-gancang, kapasitas beban tinggi, kapadetan tinggi, halus sareng inovasi téknologi sanésna, sadar kana garis produk anu beunghar, sareng ngaktipkeun konsumén pikeun milih modél pangsaéna numutkeun kaayaan sorangan.

Produk gabungan seri HCSG / HCSF mangrupikeun produk gabungan sareng komponenana salaku inti sareng gampang dioperasikeun. Diwangun dina presisi, bantalan roller rigidity kaku pikeun dukungan langsung tina beban éksternal (bantalan utama).


Detil Produk

Tanda Produk

XN (@ UMXJE ~ RJZQKHJ% T $ H8L

Data produk

Nomer pamesenan

HCSG-20-100-2UH

Ngolahna ngarobih

Henteu

Nomer tulisan

HCSG-20-100-2UH

Kategori

Servo redcer

Jinis gir

Pangurangan gear

Masang masang

Nangtung

Bentuk perenah

Koaksial

Teu karasa gir

Beungeut huntu karasa

Aplikasi

Pangurangan

Merek

KMI

Jenis

HCSG-20-100-2UH

Laju masangkeun

10000 (rpm)

Ciri-cirina

1. Desain kompak sareng saderhana

2. Kapasitas torsi tinggi

3. kaku tinggi

4. henteu aya balesan

5. Akurasi posisi anu hadé sareng akurasi rotasi

6. Abdi / O koaksial

N1E3222} RAJ (8B} O8IF] {Q5

Mékanisme huntu arc ganda

Huntu busur ganda mangrupikeun salah sahiji mékanisme huntu asli pikeun nyumponan sarat drive KMI. Profil huntu ngagaduhan kurva khusus anu unik pikeun profil huntu busur ganda, anu tiasa kontak kontinyu sareng profil huntu anu sami. Salaku tambahan, konsentrasi setrés dileungitkeun ku ngagedékeun lébar alur anu aya hubunganana sareng kandel huntu sareng Sunda tina handapeun waos.

Kontak gir bakal dilanjutkeun ti mimiti papacangan. Ngaliwatan kontak gigi anu teras-terasan, jumlah huntu anu aktip dina waktos anu sami bakal ngahontal sakitar 30% tina total jumlah gigi. Drive KMI kalayan profil huntu busur bunder ganda mangrupikeun jinis inovasi téknis anu tiasa ngajaga kelancaran aplikasi modél tradisional, sareng ngawujudkeun lompatan komprehensif dina akurasi, kakuatan, kaku sareng kahirupan jasa.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami