Wilujeng sumping di situs web kami!

PRODUK

TENTANG KAMI

PROFIL PERUSAHAAN

    Tentang Kami

ShangHai Harmonic Machinery Co., Ltd. perenahna di Kota Yuqi, belah kulon kalér na "Mutiara Tasik Taihu" anu saé, 600 méter ti jalan kaluarna Yuqi di jalan No.9 G42 Huning Expressway. Perusahaan didirikeun dina Méi 2012 kalayan modal anu kadaptar 60 juta yuan sareng lega langkung ti 10000 méter pasagi.

BERITA

Inovasi Independen Sareng Layanan Inovatif

Inovasi Independen Sareng Layanan Inovatif

Perusahaan sok taat kana prinsip pangwangunan "inovasi mandiri sareng jasa inovatif" kanggo nyayogikeun pangguna kalayan presisi hemat biaya ..

Pesenan ageung di luar nagari parantos ditandatanganan deui!  Peréduksi HYT-presisi tinggi parantos ngahontal hasil anu saé.
Mesin HENGYITONG mangrupikeun Cina & R propésional, produksi sareng penjualan produk transmisi presisi. Kaasup rédaksi planet anu presisi tinggi, panurun harmonik, platform puteran kerung, tran otomotif ...
HENGYITONG Smart Conveyor Roller Drive, Ngadukung logistik pinter pikeun gancang
Saatos panyebaran COVID-19 corona-virus bakal dikontrol, sistem ranté pasokan logistik global bakal diwangun deui, Industri logistik pinter anu dirojong ku téknologi luhur sapertos 5G, intél-intél jieunan sareng data ageung wi ...