Mirësevini në faqet tona të internetit!
 • KMI Gearhead Platforma Rrotulluese Hollow Rrotulluese HRG-85

  KMI Gearhead Platforma Rrotulluese Hollow Rrotulluese HRG-85

  Platforma e rradhës Hollow është një produkt revolucionar. Përdoret në një larmi sportesh rrotulluese. Mund të zëvendësojë motorrin DD dhe ndarësin e kamerës. Vendosni efikasitet të lartë, saktësi të lartë, ngurtësi të lartë, performancë me kosto të lartë në një. Shtë një produkt revolucionar në mekanizmin rrotullues. Balanca midis të dyve arrihet, saktësia e përsëritur e pozicionimit është 5 sekonda, motori është i thjeshtë për tu konfiguruar, dhe ngarkesa është e qëndrueshme. Mund të përdoret me motor servo AC ose motor hapësues për të bërë çdo ndarje këndi, i cili jo vetëm që mund të përmbushë kontrollin dixhital që nuk mund të arrijë ndarësi, por gjithashtu përputhet me saktësinë e pozicionimit të motorit DD. Mund të ulë shumë koston dhe t'ju sjellë rezultate të papritura.

 • KMI Gearhead Platforma Rrotulluese Hollow Rrotulluese HRG-130

  KMI Gearhead Platforma Rrotulluese Hollow Rrotulluese HRG-130

  Platforma e rradhës Hollow është një produkt revolucionar. Përdoret në një larmi sportesh rrotulluese. Mund të zëvendësojë motorrin DD dhe ndarësin e kamerës. Vendosni efikasitet të lartë, saktësi të lartë, ngurtësi të lartë, performancë me kosto të lartë në një. Shtë një produkt revolucionar në mekanizmin rrotullues. Balanca midis të dyve arrihet, saktësia e përsëritur e pozicionimit është 5 sekonda, motori është i thjeshtë për tu konfiguruar, dhe ngarkesa është e qëndrueshme. Mund të përdoret me motor servo AC ose motor hapësues për të bërë çdo ndarje këndi, i cili jo vetëm që mund të përmbushë kontrollin dixhital që nuk mund të arrijë ndarësi, por gjithashtu përputhet me saktësinë e pozicionimit të motorit DD. Mund të ulë shumë koston dhe t'ju sjellë rezultate të papritura.

 • KMI Gearhead Platforma Rrotulluese Hollow Rotating HRG-200

  KMI Gearhead Platforma Rrotulluese Hollow Rotating HRG-200

  Platforma e rradhës Hollow është një produkt revolucionar. Përdoret në një larmi sportesh rrotulluese. Mund të zëvendësojë motorrin DD dhe ndarësin e kamerës. Vendosni efikasitet të lartë, saktësi të lartë, ngurtësi të lartë, performancë me kosto të lartë në një. Shtë një produkt revolucionar në mekanizmin rrotullues. Balanca midis të dyve arrihet, saktësia e përsëritur e pozicionimit është 5 sekonda, motori është i thjeshtë për tu konfiguruar, dhe ngarkesa është e qëndrueshme. Mund të përdoret me motor servo AC ose motor hapësues për të bërë çdo ndarje këndi, i cili jo vetëm që mund të përmbushë kontrollin dixhital që nuk mund të arrijë ndarësi, por gjithashtu përputhet me saktësinë e pozicionimit të motorit DD. Mund të ulë shumë koston dhe t'ju sjellë rezultate të papritura.

 • KMI Gearhead Platforma Rrotulluese Hollow Rrotulluese HRG-280

  KMI Gearhead Platforma Rrotulluese Hollow Rrotulluese HRG-280

  1. kushineta që mbështet platformën rrotulluese: llojin e kushinetave të përdorura për platformën rrotulluese.

  2. torift rrotullues i lejueshëm: torift rrotullues i përshpejtimit dhe ndryshimi i ngarkesës do të përdoret gjithashtu nën çift rrotullues të lejueshëm.

  3. Inercia: shuma e vlerave të konvertuara të inercisë së rotorit të pjesës motorike dhe inercia e pjesës së mekanizmit të zvogëlimit në platformën rrotulluese

  4. Rezolucioni: nënkupton numrin e valëve të pulsit që kërkohen për një revolucion të platformës rrotulluese.

  5. Saktësia e pozicionimit të përsëritur: vlera që tregon se sa gabim ndodh kur i njëjti pozicion pozicionohet vazhdimisht nga i njëjti drejtim.

  6. Gabim pozitiv dhe i këndit të kundërt: nënkupton ndryshimin midis këndit të ndalimit kur platforma rrotulluese pozicionohet nga drejtimi pozitiv dhe drejtimi i kundërt.

  7. Gabimi i transmetimit të këndit: nënkupton ndryshimin midis këndit logjik të funksionimit të platformës rrotulluese të llogaritur nga numri i pulsit hyrës dhe funksionimi aktual.

  8. Ngarkesa e lejueshme e shtytjes: i referohet vlerës së lejueshme të ngarkesës boshtore të aplikuar nga drejtimi i boshtit të platformës rrotulluese.

  9. Ngarkesa e lejueshme e inercisë: kur ngarkesa aplikohet në një pozicion ekscentrik në qendër të platformës rrotulluese, do të shfaqet forca që e bën pjerrësinë e platformës rrotulluese. Në këtë kohë, vlera e llogaritur nga qendra në ngarkesën x eksentrike është vlera e lejueshme e ngarkesës së inercisë.

  10. Paralelizmi i platformës rrotulluese: tregon pjerrësinë e sipërfaqes së montimit të platformës rrotulluese në lidhje me sipërfaqen e montimit të anës së pajisjes së frenave.

 • Reduktuesi Planetik MWA HA-060

  Reduktuesi Planetik MWA HA-060

  Të dhënat e produkteve Numri i porosisë së porosisë HA-060 Përpunimi i personalizuar Po numri i artikullit MWA-HA-060 Kategoria Reduktimi i ingranazhit Reduktimi i ingranazheve Forma e instalimit Forma e instalimit Drejtimet arbitrare Format e planifikimit Triciklik Gearhardness Sipërfaqja e dhëmbit të ngurtësuar Aplikimi Reduktuesi i markës MWA Type MWA-HA-060 Shpejtësia e hyrjes 5000 ( Rpm) Karakteristikat 1. Reduktuesi planetar i serisë Ha miraton kushineta kryq, e cila ka karakteristikat e precizionit të lartë, ngurtësisë së lartë dhe kapacitetit të madh të mbajtjes; momenti i mbajtjes ...
 • Ingranazhesh me kënd të drejtë MWA HAD-060

  Ingranazhesh me kënd të drejtë MWA HAD-060

  Të dhënat e produktit Numri i porosisë HAD-060 Përpunimi i personalizuar Po numri i artikullit MWA-HAD-060 Kategoria Këndi i djathtë ingranazheve Vegla ingranazhi Reduktimi i ingranazhit Forma e instalimit Këndi i drejtimit Format e planifikimit Truprika e ingranazhit Ngurtësia e sipërfaqes së dhëmbit Zbatimi Reduktuesi i markës MWA Type MWA-HAD-060 Shpejtësia e hyrjes 3000 (rpm) Karakteristikat 1. Motori i servo është i lidhur me boshtin e hyrjes dhe mbyllet nga kapësa. 2. Boshti i hyrjes është i bashkuar me pllaka ingranazhi; pllaka ingranazhi është e lidhur me daljen ...
 • Reduktuesi Planetik MWA HA-090

  Reduktuesi Planetik MWA HA-090

  Të dhënat e produkteve Numri i porosisë së porosisë HA-090 Përpunimi i personalizuar Po numri i artikullit MWA-HA-090 Kategoria Reduktori i ingranazhit Reduktimi i ingranazheve Forma e instalimit Forma e instalimit Format e paraqitjes Format e paraqitjes Fortësia e ingranazhit Ngurtësia e dhëmbit të ngurtësuar Aplikimi Reduktuesi i markës MWA Type MWA-HA-090 Shpejtësia e hyrjes 4000 (Rpm) Karakteristikat 1. Reduktuesi planetar i serisë Ha miraton kushineta kryq, e cila ka karakteristikat e precizionit të lartë, ngurtësisë së lartë dhe kapacitetit të madh të mbajtjes; momenti mbajtës është se ...
 • Ingranazhesh ingranazhesh të drejta MWA HAD-090

  Ingranazhesh ingranazhesh të drejta MWA HAD-090

  Të dhënat e produktit Numri i porosisë HAD-090 Përpunimi i personalizuar Po numri i artikullit MWA-HAD-090 Kategoria Këndi i ingranazheve të djathtë Lloji i ingranazheve Reduktuesi i ingranazhit Forma e instalimit Format e paraqitjes së këndit të djathtë Fortësia e ingranazhit Ngurtësia e dhëmbit të ngurtësuar Aplikimi Reduktuesi Marka MWA Type MWA-HAD-090 Shpejtësia e hyrjes 3000 (rpm) Karakteristikat 1. Motori i servo është i lidhur me boshtin e hyrjes dhe mbyllet nga kapësa. 2. Boshti i hyrjes është i bashkuar me pllaka ingranazhi; pllaka ingranazhi është e lidhur me daljen ...
 • Ingranazhesh me kënd të drejtë MWA HAS-060

  Ingranazhesh me kënd të drejtë MWA HAS-060

  Të dhënat e produktit Numri i porosisë HAS-060 Përpunimi i personalizuar Po numri i artikullit MWA-HAS-060 Kategoria Zvogëluesi i këndit të djathtë Lloji i ingranazhit Reduktimi i ingranazhit Forma e instalimit Forma e vendosjes Këndi i duhur i formës së ingranazhit Ngurtësia e ingranazhit Ngurtësia e sipërfaqes së dhëmbit Zbatimi i Reduktuesit Marka MWA Type MWA-HAS-060 Shpejtësia e hyrjes 3000 (rpm) Karakteristikat 1. Motori i servo është i lidhur me boshtin e hyrjes dhe mbyllet nga kapësa. 2. Boshti i hyrjes është i bashkuar me pllaka ingranazhi; pllaka ingranazhi është e lidhur me dalje ...
 • Ingranazhesh me kënd të drejtë MWA HAS-090

  Ingranazhesh me kënd të drejtë MWA HAS-090

  Të dhënat e produktit Numri i porosisë HAS-060 Përpunimi i personalizuar Po numri i artikullit MWA-HAS-060 Kategoria Zvogëluesi i këndit të djathtë Lloji i ingranazhit Reduktimi i ingranazhit Forma e instalimit Forma e vendosjes Këndi i duhur i formës së ingranazhit Ngurtësia e ingranazhit Ngurtësia e sipërfaqes së dhëmbit Zbatimi i Reduktuesit Marka MWA Type MWA-HAS-060 Shpejtësia e hyrjes 3000 (rpm) Karakteristikat 1. Motori i servo është i lidhur me boshtin e hyrjes dhe mbyllet nga kapësa. 2. Boshti i hyrjes është i bashkuar me pllaka ingranazhi; pllaka ingranazhi është e lidhur me dalje ...
 • Roller transportues servo - HEGY-50

  Roller transportues servo - HEGY-50

  Rollers transportues

  Kudo që materiali duhet të zhvendoset, transferohet, akumulohet, ushqehet ose kthehet, përdoren produkte HYT për trajtimin dhe transportin e ngarkesave njësi.

  Rollers transportues nga HYT janë produktet e zgjedhjes për transportimin e kontejnerëve dhe paletave në qendrat e shpërndarjes së shërbimeve postare dhe korrierit, kompanitë e porositjes së postës, aeroportet dhe impiantet e prodhimit, por edhe në industri të tjera si supermarkete dhe sektori i tregtisë elektronike.

  HYT, si prodhuesi i parë në Kinë që zhvillon në mënyrë të pavarur bateritë elektrike me fuqi të ndryshme, ofron një shumëllojshmëri të produkteve me specifika të ndryshme për ju që të zgjidhni. Dizajni i patentuar zgjidh fenomenin e rrjedhjes së naftës për shkak të zgjerimit të ajrit gjatë operacioneve me temperaturë të lartë. Ndërsa përmirëson lubrifikimin, siguron shpërndarjen e njëtrajtshme të nxehtësisë, rrit besueshmërinë e produktit dhe përmirëson jetën e shërbimit.

 • Roller transportues servo - HEGY-67

  Roller transportues servo - HEGY-67

  Rollers transportues

  Kudo që materiali duhet të zhvendoset, transferohet, akumulohet, ushqehet ose kthehet, përdoren produkte HYT për trajtimin dhe transportin e ngarkesave njësi.

  Rollers transportues nga HYT janë produktet e zgjedhjes për transportimin e kontejnerëve dhe paletave në qendrat e shpërndarjes së shërbimeve postare dhe korrierit, kompanitë e porositjes së postës, aeroportet dhe impiantet e prodhimit, por edhe në industri të tjera si supermarkete dhe sektori i tregtisë elektronike.

  HYT, si prodhuesi i parë në Kinë që zhvillon në mënyrë të pavarur bateritë elektrike me fuqi të ndryshme, ofron një shumëllojshmëri të produkteve me specifika të ndryshme për ju që të zgjidhni. Dizajni i patentuar zgjidh fenomenin e rrjedhjes së naftës për shkak të zgjerimit të ajrit gjatë operacioneve me temperaturë të lartë. Ndërsa përmirëson lubrifikimin, siguron shpërndarjen e njëtrajtshme të nxehtësisë, rrit besueshmërinë e produktit dhe përmirëson jetën e shërbimit.

12 Tjetra> >> Faqja 1/2