Mirësevini në faqet tona të internetit!
 • Ekran jastëk

  Ekran jastëk

  Radio AM, FM

  MP5

  lundrim

  Bluetooth: muzikë, altoparlant.

  Ndërlidhja e telefonit celular: Mbështetni sistemet Android dhe iOS.

  Kontrolli i ajrit të kondicionuar: MUND autobus

  Pamja e pasme: CVBS

  Zëri i zgjuar

  Prekje e zgjuar e plotë

  Zgjidhja e platformës: Patate të skuqura automatike, patate të skuqura AC8225, sistem operativ Android.

  OEM për IVECO, BAIC Motor, XCMG