Rolling transportues Servo China - fabrikë dhe prodhues HEGY-80 | harmonik
Mirësevini në faqet tona të internetit!

Roller transportues servo - HEGY-80

Përshkrim i shkurtër:

Rollers transportues

Kudo që materiali duhet të zhvendoset, transferohet, akumulohet, ushqehet ose kthehet, përdoren produkte HYT për trajtimin dhe transportin e ngarkesave njësi.

Rollers transportues nga HYT janë produktet e zgjedhjes për transportimin e kontejnerëve dhe paletave në qendrat e shpërndarjes së shërbimeve postare dhe korrierit, kompanitë e porositjes së postës, aeroportet dhe impiantet e prodhimit, por edhe në industri të tjera si supermarkete dhe sektori i tregtisë elektronike.

HYT, si prodhuesi i parë në Kinë që zhvillon në mënyrë të pavarur bateritë elektrike me fuqi të ndryshme, ofron një shumëllojshmëri të produkteve me specifika të ndryshme për ju që të zgjidhni. Dizajni i patentuar zgjidh fenomenin e rrjedhjes së naftës për shkak të zgjerimit të ajrit gjatë operacioneve me temperaturë të lartë. Ndërsa përmirëson lubrifikimin, siguron shpërndarjen e njëtrajtshme të nxehtësisë, rrit besueshmërinë e produktit dhe përmirëson jetën e shërbimit.


Detaje të produkteve

Etiketat e produkteve

Karakteristikat:  

1.Për verifikimin praktik, shtrirjen e shkëlqyeshme dhe kontrollin e detajeve, daulle e re elektrike HEGT80 mund të krijojë një sistem transportues plotësisht të pavarur, i cili mund të plotësojë kërkesat më të larta të industrisë dhe prodhuesve të rripave për tensionin e rripit.

2. HEGT80 ka një gamë më të madhe të shpejtësisë dhe mund të plotësojë të gjitha nevojat e mundshme të aplikimit. Lidhja e zgjuar e plug-and-play thjeshton shumë instalimin. Do motor baterie është vërtetuar, testuar dhe ka një dizajn modular për të siguruar kohën më të shkurtër të prodhimit dhe kohën e dorëzimit në të gjithë botën.

3. Dizajni modular i HEGT80 bën të mundur që të kombinohen lirshëm modulet e ndryshme si: boshtet, kapakët fundorë, tubat e jashtëm, ingranazhet e ngurtë dhe dredha-dredha sinkronike të motorit për të siguruar një përshtatje të përsosur me kërkesa të ndryshme të aplikimit. Për më tepër, ai gjithashtu ofron mundësi të ndryshme si kodifikuesit, frenat, prapaskenat, veshjet e gomës dhe aksesorët e ndryshëm.

4. Duke përdorur konceptin e platformës, bateritë elektrike HEGT80 mund të plotësojnë të gjitha nevojat e brendshme të aplikimit të logjistikës në fushën e përpunimit të ushqimit, si dhe në industri, shpërndarje dhe aeroporte.

 

Specifikimet teknike:

Lloji i motorit Motor magnetik i përhershëm sinkron AC
Klasa izoluese e dredha-dredha motorike Klasa F, IEC 34 (VDE 0530)
tension 220 ose 380 V
frekuencë 200 Hz
Vula bosht, Ana e brendshme NBR
Motor i klasës së mbrojtjes * IP69K
Mbrojtje nga mbinxehja Ndërprerës bimetalik
Mënyra e funksionimit S1
Temperatura e ambientit, motor trefazor +2 deri + 40 ° C

plotësojnë diapazonin e temperaturës së ulët Sipas kërkesës

Temperatura e ambientit, motor me tre faza në rripa sinkron ose aplikime pa rripa +2 deri +40 ° C
  • Niveli i mbrojtjes së lidhësit kabllor mund të jetë i ndryshëm

Variablat e Dizajnit dhe Aksesorët  

Veshje gome Gome e mbuluar e rripit të fërkimit

Gome

Gome e mbuluar me rrip të ngurtë homogjen

ingranazh Mbush vetëm në dispozicion sipas kërkesës
alternativë backstop

Frena dhe ndreqësi elektromagnetik *

encoder *

ekuilibër

Lidhja e prizës

Lloji i vajit Vaj i shkallës së ushqimit (ISO)
certifikatë çertifikim sigurie KULUS
aksesorë Roller drejtimi; rul transportues; kllapa montimi; kabllo; konverteri i frekuencës

Kodifikuesit nuk mund të përdoren me frena elektromagnetike. Përveç kësaj, nga pikëpamja teknike, motorët sinkron nuk kërkojnë përdorimin e prapaskenave.

* Sipas daljes dhe shpejtësisë, motori shtrihet me 50 ~ 70 mm.

Përparësitë :

 

Daulle elektrike e zhytur në vaj lubrifikohet me vaj gjatë punës. Krahasuar me reduktuesit e tjerë, kushtet e vajosjes së përbërësve të transmetimit janë më të përsosura. Ndërsa trupi i daulleve rrotullohet gjatë lëvizjes, ingranazhet në daulle marrin vajin dhe vazhdimisht e derdhin në pjesë, në mënyrë që vaji të ftohet daulle dhe lubrifikon pjesët.

Meqenëse daulle elektrike e ftohur me vaj përdoret për të vendosur motorin dhe ingranazhin zvogëlues në tërësi në trupin e daulleve, përbërësit kryesorë janë motori dhe zbritësi. Përveç kësaj, rrotulla elektrike përdoret për të mbështetur rripin e transportuesit dhe për të drejtuar rripin e transportuesit. Trupi i rrotullës lëvizës përdoret për të mbështetur boshtet e përparme dhe të pasme të vetë daulleve elektrike, anëtarët mbështetës, dhe mbulesat fundore që lidhin trupin e daulleve dhe boshtet e përparme dhe të pasme, gjëndrat, kushinetat, vulat, etj.

 

materiali:

Përbërësit e mëposhtëm mund të zgjidhen për daulle elektrike dhe lidhje elektrike. Kombinimi i përbërësve varet nga materialet e përdorura.

pjesë

model

alumin

Steelelik me karbon të ulët

çelik inox

Bronzi / nikeli

Polimer i lartë

Tub i jashtëm

kurorë

 

l

l

   

cilindrik

 

l

l

   

Keyelës cilindrik + çelës, i instalueshëm me lehtësi

 

l

l

   

mbulesë

standard

l

 

l

   

aks

standard

   

l

   

Stërvitni vrimat e filetuara

   

l

   

Kutia e marsheve

Kuti ingranazhesh planetare

 

l

   

l

Lidhës elektrik

Tub i drejtë

   

l

l

l

Tub i drejtë sanitar

   

l

   

Tub i lakuar

   

l

 

l

Kutia e kryqëzimit

l

 

l

   

Lidhës shtytës

   

l

   

Lidhës 90 °

   

l

   

90 ° sanitare

   

l

   

Lidhje motorike

Motori asinkron

         

Motori sinkron

         

Vula e jashtme

PTFE

         

 

Lloji i motorit: 

Parametrat mekanikë të motorit sinkron me magnet të përhershëm

P N   [W] np gs unë v [m / s] n A

[min -1 ]

M A   [Nm] F N   [N] M MAX / M A FW MINI

[Mm]

SL MINI

[Mm]

145 8 3 164,23 0,078 18.3 65.0 1595 1.4 211 204
145 8 3 119,83 0,11 25.0 47.4 1164 2.1 211 204
145 8 3 103,89 0,12 28.9 41.1 1009 2.5 211 204
145 8 3 85,34 0,15 35.2 33.8 829 3.0 211 204
145 8 2 62.7 0,20 47.8 26.0 637 2.2 192 185
145 8 2 53,63 0,24 55.9 22.2 545 2.5 192 185
145 8 2 42,28 0,30 71.0 17.5 430 3.0 192 185
145 8 2 38.5 0,33 77.9 15.9 392 3.0 192 185
145 8 2 31,35 0,41 95.7 13.0 319 3.0 192 185
145 8 2 26,94 0,48 111.4 11.2 274 3.0 192 185
145 8 2 20.27 0,63 148,0 8.4 206 3.0 192 185
145 8 2 14.44 0,89 207,8 6.0 147 3.0 192 185
145 8 2 11.23 1.14 267.1 4.6 115 3.0 192 185
145 8 1 8.25 1.55 363,6 3.6 89 3.0 192 185
145 8 1 4.71 2.72 636,9 2.1 51 3.0 192 185
298 8 2 53,63 0,24 55.9 45.9 1126 1.2 222 215
298 8 2 42,28 0,30 71.0 36.1 888 1.5 222 215
298 8 2 38.5 0,33 77.9 32.9 808 1.6 222 215
298 8 2 31,35 0,41 95.7 26.8 658 3.0 222 215
298 8 2 26,94 0,48 111.4 23.0 566 3.0 222 215
298 8 2 20.27 0,63 148,0 17.3 426 3.0 222 215
298 8 2 14.44 0,89 207,8 12.3 303 3.0 222 215
298 8 2 11.23 1.14 267.1 9.6 236 3.0 222 215
298 8 1 8.25 1.55 363,6 7.4 183 3.0 222 215
298 8 1 4.71 2.72 636,9 4.3 105 3.0 222 215
425 8 2 38.5 0,33 77.9 46.8 1148 1.2 252 245
425 8 2 31,35 0,41 95.7 38.1 935 2.6 252 245
425 8 2 26,94 0,48 111.4 32.7 804 3.0 252 245
425 8 2 20.27 0,63 148,0 24.6 605 3.0 252 245
425 8 2 14.44 0,89 207,8 17.5 431 3.0 252 245
425 8 2 11.23 1.14 267.1 13.6 335 3.0 252 245
425 8 1 8.25 1.55 363,6 10.6 260 2.5 252 245
425 8 1 4.71 2.72 636,9 6.0 149 3.0 252 245
700 8 2 38.5 0,5 116,9 51.6 1267 1.1 252 245
700 8 2 31,35 0,62 143,5 42.0 1032 2.3 252 245
700 8 2 26,94 0,72 167,0 36.1 887 2.7 252 245
700 8 2 20.27 0,95 222,0 27.2 667 3.0 252 245
700 8 2 14.44 1.33 311,6 19.4 475 3.0 252 245
700 8 2 11.23 1.71 400,7 15.1 370 3.0 252 245
700 8 1 8.25 2.33 545,5 11.7 287 2.3 252 245 
8
Ndihmës-transportues-rul --- Hegy-viteve të 80 (2)

Parametrat elektrikë të motorëve sinkron  

P N [W] np U N [V] I N [A] Unë 0 [A] I MAX [A] f N [Hz] η n N[Rpm] J R[kgcm 2 ] M N [Nm] M 0 [Nm] M MAX [Nm] R M [Ω] L SD [MH] L SQ[MH] k e[V / krpm] T e[Znj] k TN[Nm / A] U SH [V]  
145 8 230 0,81 0,81 2.43 200 0,85 3000 0,14 0,46 0,46 1.38 21.6 45,60 53,70 41,57 4.97 0,57 25  
145 8 400 0,47 0,47 1.41 200 0,83 3000 0,14 0,46 0,46 1.38 62.5 130,7 138,0 72,23 4.41 0,98 36  
298 8 230 1.30 1.30 3.90 200 0,86 3000 0,28 0,95 0,95 2.85 10.2 27,80 29.30 47,46 5.75 0,73 19  
298 8 400 0,78 0,78 2.34 200 0,87 3000 0,28 0,95 0,95 2.85 29.1 81,90 94,10 83,09 6.48 1.22 32  
425 8 230 2.30 2.30 6.90 200 0,87 3000 0,42 1.35 1.35 4.05 5.66 16,26 19,42 45,81 6.86 0,59 19  
425 8 400 1.32 1.32 3.96 200 0,86 3000 0,42 1.35 1.35 4.05 17.6 49.80 59.00 80,80 6.70 1.02 33  
700 8 400 2.52 2.52 6.78 300 0,87 4500 0,42 1.49 1.49 4.0 5.66 16,26 19,42 45,81 6.86 0,59 22  
800 8 310 3 3 9 50 0,87 3000 0,42 2.55 2.55 7.65 62.5 130,7 138,0 72,23 4.41 0,98 36  
P Nnp U N   I N = Fuqia e vlerësuar = Numri i polit

= Tension i vlerësuar

= Rryma e vlerësuar

η   n N  

J R  

M N

= Efikasiteti = queift rrotullues i vlerësuar i rotorit

= Inercia e rotorit

= queift rrotullues i vlerësuar i rotorit

L SD L SQ

k e

= Induktimi i boshtit të drejtë = Induktimi i boshtit kryq

= EMF (konstante e tensionit të induktivitetit të ndërsjellë)

I 0 = Ndalni rrymën M 0 = Ift rrotullues statik T e = = Koha elektrike konstante
I MAX = Rryma maksimale M MAX = Ift rrotullues maksimal k TN = Konstante çift rrotullues
f N = Frekuenca e vlerësuar R M = Rezistenca e fazës U SH = Tensioni i ngrohjes


Diagrami i tensionit të rripit:
 

9

Tensioni i rripit varet nga gjerësia e daulleve

10

Rrip tensioni varet shpejtësi të vlerësuarat o f tub e jashtme 

Shënim: Vlera maksimale e rripit varet nga shpejtësia e motorit të daulleve. Kur zgjedhni motorin, gjithashtu duhet të kontrolloni nëse vlera maksimale e lejueshme TE është e përshtatshme për gjerësinë e caktuar të daulleve (FW).

TE = tensioni i rripit

nA = shpejtësia e vlerësuar e tubit të jashtëm

FW = gjerësia e daulleve

specifikimet: 

Roller transportues elektrik 

11
model A

[Mm]

B

[Mm]

C

[Mm]

D

[Mm]

F

[Mm]

H

[Mm]

P

[Mm]

SL

[Mm]

EL

[Mm]

AGL

[Mm]

DM 0080 Coronal 81.5 80.5 12.5 30 25 6 3.5 FW - 7 FW + 5 FW + 30
81.5 80.5 12.5 25 20 6 3.5 FW - 7 FW + 5 FW + 30
81.5 80.5 12.5 17 13.5 6 3.5 FW - 7 FW + 5 FW + 30
DM 0080

cilindrik

81 81 12.5 30 25 6 3.5 FW - 7 FW + 5 FW + 30
81 81 12.5 25 20 6 3.5 FW - 7 FW + 5 FW + 30
81 81 12.5 17 13.5 6 3.5 FW - 7 FW + 5 FW + 30
DM 0080

Çelës cilindrik +

81.7 81.7 12.5 30 25 6 3.5 FW - 7 FW + 5 FW + 30
81.7 81.7 12.5 25 20 6 3.5 FW - 7 FW + 5 FW + 30
81.7 81.7 12.5 17 13.5 6 3.5 FW - 7 FW + 5 FW + 30

 


  • Paraprakisht:
  • Tjetra:

  • Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni