Mirësevini në faqet tona të internetit!

Reduktuesi i Shpejtësisë së Këndit të Djathtë

Our personnel are generally within the spirit of "continuous improvement and excellence", and using the excellent top quality goods, favorable rate and superior after-sales expert services, we try to win every customer's believe in for Right Angle Speed Reducer, Ekrani i lundrimit për veturë , makinën me sistemin e navigimit , Durim Drejtues Gear , We sincerely welcome overseas customers to consult for the long-term cooperation and the mutual development.We strongly believe that we can do better and better. Our progress depends around the innovative machines, great talents and consistently strengthened technology forces for Right Angle Speed Reducer, During in 11 years, We have participated in more than 20 exhibitions, obtains the highest praise from each customer. Our company has been devoting that "customer first" and committed to helping customers expand their business, so that they become the Big Boss !


 • Reduktues i karrigeve me rrota
 • Reduktuesi Harmonik HSHF-32-100-2UH

  Reduktuesi Harmonik HSHF-32-100-2UH

  Modeli i kombinimit të serive HCSG / HCSF mund të plotësojë nevojat e performancës së lartë, shpejtësisë së lartë, kapacitetit të lartë të ngarkesës, densitetit të lartë, risive teknologjike delikate dhe të tjera të përshpejtuara, të realizojë një formacion të pasur produktesh dhe t'u mundësojë klientëve të zgjedhin modelin më të mirë sipas në gjendjen e tyre.

  Produkti i kombinuar i serive HCSG / HCSF është një lloj produkti i kombinuar me përbërës si thelbësor dhe i lehtë për tu përdorur. Ndërtuar me precizion, kushineta me ndërprerës me ngurtësi të lartë për mbështetje të drejtpërdrejtë të ngarkesave të jashtme (kushinetave kryesore).

 • Reduktor Harmonic HCSG-25-100-2UH

  Reduktor Harmonic HCSG-25-100-2UH

  Modeli i kombinimit të serive të HCSG / HCSF mund të plotësojë nevojat e performancës së lartë, shpejtësisë së lartë, kapacitetit të ngarkesës së lartë, densitetit të lartë, novacionit teknologjik delikate dhe të tjera të përshpejtuara, të realizojë një formacion të pasur produktesh dhe t'u mundësojë klientëve të zgjedhin modelin më të mirë sipas situatës së tyre.

  Produkti i kombinuar i serive HCSG / HCSF është një lloj produkti i kombinuar me përbërës si thelbësor dhe i lehtë për tu përdorur. Ndërtuar me precizion, kushineta me ndërprerës me ngurtësi të lartë për mbështetje të drejtpërdrejtë të ngarkesave të jashtme (kushinetave kryesore).

 • Reduktor Harmonic HCSG-20-100-2UH

  Reduktor Harmonic HCSG-20-100-2UH

  Modeli i kombinimit të serive të HCSG / HCSF mund të plotësojë nevojat e performancës së lartë, shpejtësisë së lartë, kapacitetit të ngarkesës së lartë, densitetit të lartë, novacionit teknologjik delikate dhe të tjera të përshpejtuara, të realizojë një formacion të pasur produktesh dhe t'u mundësojë klientëve të zgjedhin modelin më të mirë sipas situatës së tyre.

  Produkti i kombinuar i serive HCSG / HCSF është një lloj produkti i kombinuar me përbërës si thelbësor dhe i lehtë për tu përdorur. Ndërtuar me precizion, kushineta me ndërprerës me ngurtësi të lartë për mbështetje të drejtpërdrejtë të ngarkesave të jashtme (kushinetave kryesore).

 • Reduktor Harmonic HCSF-32-100-GH-FO

  Reduktor Harmonic HCSF-32-100-GH-FO

  Modeli i kombinimit të serive të HCSG / HCSF mund të plotësojë nevojat e performancës së lartë, shpejtësisë së lartë, kapacitetit të ngarkesës së lartë, densitetit të lartë, novacionit teknologjik delikate dhe të tjera të përshpejtuara, të realizojë një formacion të pasur produktesh dhe t'u mundësojë klientëve të zgjedhin modelin më të mirë sipas situatës së tyre.

  Produkti i kombinuar i serive HCSG / HCSF është një lloj produkti i kombinuar me përbërës si thelbësor dhe i lehtë për tu përdorur. Ndërtuar me precizion, kushineta me ndërprerës me ngurtësi të lartë për mbështetje të drejtpërdrejtë të ngarkesave të jashtme (kushinetave kryesore).

 • Reduktuesi Planetik MWA HA-115

  Reduktuesi Planetik MWA HA-115

  Product data Order number HA-115 Processing customized Yes Article number MWA-HA-115 Category Planetary reducer Gear type Gear reducer Installing form Arbitrary direction Layout forms Tricyclic Gear hardness Hardened tooth surface Application Reducer Brand MWA Type MWA-HA-115 The input speed 4000(rpm) Characteristics 1. Ha series planetary reducer adopts cross roller b...
 • High Quality Electric Roller Conveyor -
 Servo Conveyor Roller – HEGY-67 – Harmonic

  High Quality Electric Roller Conveyor - Servo Conveyor Roller – HEGY-67 – Harmonic

  Karakteristikat 1. Dizajni kompakt Integrimi i motorit në tub mundëson një dizajn kompakt të sistemit transportues. 2.Energy efikas makinë pa furçë ka funksion të rimëkëmbjes së energjisë së frenimit. Sistemet e transportuesve nuk kërkojnë disqe pneumatike ose konvencionale dhe disqet e tilla duhet të funksionojnë vazhdimisht. 3. Aplikim jashtëzakonisht fleksibël Ekzistojnë shumë modele të rollers HEGT, të cilat mund të përdoren në lloje të ndryshme të sistemeve të transportuesve të ndryshëm. Për përdoruesit, kjo do të thotë vetëm një ndërfaqe e vetme, jo ndërfaqe të shumta ...
 • Lowest Price for Spring Loaded Conveyor Rollers -
 Wheelchair Reducer – Harmonic
 • Wholesale Price Conveyor Roller Bearing -
 Servo Conveyor Roller – HEGY-100 – Harmonic

  Wholesale Price Conveyor Roller Bearing - Servo Conveyor Roller – HEGY-100 – Harmonic

  Karakteristikat 1.Pas verifikimit praktik, shtrirjes së shkëlqyeshme dhe kontrollit të detajeve, daulle e re elektrike HEGT100 mund të krijojë një sistem transportues plotësisht të pavarur, i cili mund të plotësojë kërkesat më të larta të industrisë dhe prodhuesve të rripave për tensionin e rripit. 2.HEGT100 ka shkallë të shumëfishtë të shpejtësisë për të përmbushur të gjitha nevojat e mundshme të aplikimit. Lidhja e zgjuar e plug-and-play thjeshton shumë instalimin. Eachdo motor daulle është vërtetuar, testuar dhe ka një dizajn modular për të siguruar ...
 • 2020 High quality Smart Conveyor Roller -
 Servo Conveyor Roller – HEGY-100 – Harmonic

  2020 High quality Smart Conveyor Roller - Servo Conveyor Roller – HEGY-100 – Harmonic

  Karakteristikat 1.Pas verifikimit praktik, shtrirjes së shkëlqyeshme dhe kontrollit të detajeve, daulle e re elektrike HEGT100 mund të krijojë një sistem transportues plotësisht të pavarur, i cili mund të plotësojë kërkesat më të larta të industrisë dhe prodhuesve të rripave për tensionin e rripit. 2.HEGT100 ka shkallë të shumëfishtë të shpejtësisë për të përmbushur të gjitha nevojat e mundshme të aplikimit. Lidhja e zgjuar e plug-and-play thjeshton shumë instalimin. Eachdo motor daulle është vërtetuar, testuar dhe ka një dizajn modular për të siguruar ...
 • Super Lowest Price Planetary Speed Reducer -
 Servo Conveyor Roller – HEGY-100 – Harmonic

  Super Lowest Price Planetary Speed Reducer - Servo Conveyor Roller – HEGY-100 – Harmonic

  Karakteristikat 1.Pas verifikimit praktik, shtrirjes së shkëlqyeshme dhe kontrollit të detajeve, daulle e re elektrike HEGT100 mund të krijojë një sistem transportues plotësisht të pavarur, i cili mund të plotësojë kërkesat më të larta të industrisë dhe prodhuesve të rripave për tensionin e rripit. 2.HEGT100 ka shkallë të shumëfishtë të shpejtësisë për të përmbushur të gjitha nevojat e mundshme të aplikimit. Lidhja e zgjuar e plug-and-play thjeshton shumë instalimin. Eachdo motor daulle është vërtetuar, testuar dhe ka një dizajn modular për të siguruar ...
 • Hot Sale for Conveyor Roller End Bearings -
 Servo Conveyor Roller – HEGY-50 – Harmonic

  Hot Sale for Conveyor Roller End Bearings - Servo Conveyor Roller – HEGY-50 – Harmonic

  Karakteristikat: 1. Dizajn kompakt Integrimi i motorit në tub mundëson një dizajn kompakt kompozitor të sistemit. 2. Efikasitet i lartë dhe kursim i energjisë Makina pa furçë ka funksion të rimëkëmbjes së energjisë. Sistemet e transportuesve nuk kërkojnë disqe pneumatike ose konvencionale dhe disqet e tilla duhet të funksionojnë vazhdimisht. 3. Aplikimi është jashtëzakonisht fleksibël Ekzistojnë shumë modele të rollers HEGT, të cilat mund të përdoren në lloje të ndryshme të sistemeve të transportuesve të ndryshëm. Për përdoruesit, kjo do të thotë vetëm një interfac i vetëm ...