Mirësevini në faqet tona të internetit!
  • Projekti OEM

    Projekti OEM

    Si furnizues i kontraktuar i produkteve elektronike dhe elektrike për shumë prodhues të automobilave, nën administrimin e rreptë të sistemit të kontrollit të cilësisë së Volkswagen, Hyundai dhe IVECO etj. Ne kemi krijuar procese të rrepta të kostos, prodhimit dhe kontrollit të cilësisë dhe kemi përparim elektrokimik të prerjes, SMT, CT industriale dhe pajisje të tjera, duke iu përmbajtur filozofisë së biznesit "inovacionit teknologjik" dhe "integritetit dhe pragmatik" të biznesit, "drejtimi i dyfishtë i markës së pavarur" OEM / ODM +, i përmbahen "klientit të orientuar" dhe "shërbimit cilësor" që krijoni bashkëpunimin OEM