Mirësevini në faqet tona të internetit!

Drive Roller Smart Transportues HENGYITONG, Mbështetni logjistikën inteligjente për të përsëritur shpejt

Pasi të kontrollohet përhapja e korinës-virusit COVID-19, do të rindërtohet sistemi global i zinxhirit të furnizimit me logjistikë, industria e logjistikës inteligjente e mbështetur nga teknologji të larta si 5G, inteligjenca artificiale dhe të dhënat e mëdha do të ndikojnë në një zhvillim të jashtëzakonshëm. Pritet që në pesë vitet e ardhshme, paketimi jeshil dhe deponimi i gjelbër do të promovohen dhe aplikohen gjerësisht. Forma e përparuar e logjistikës inteligjente është aplikimi i thellë dhe integrimi i thellë i inteligjencës artificiale dhe pajisjeve inteligjente. Teknologjitë e përparuara si ndërveprimi i informacionit, shpërndarja digjitale dhe vendimmarrja inteligjente do të jenë të parat që do të përdoren në transformimin dhe përmirësimin e industrisë logjistike. Si pjesë e rëndësishme e logjistikës inteligjente, sistemi i shpejtë i klasifikimit inteligjent do të bëhet një shumëzues për përmirësimin e efikasitetit të operacioneve logjistike. Midis tyre, inovacioni dhe azhurnimi i teknologjisë Smart Conveyor Roller Drive është bërë përparësia kryesore e përmirësimit të efikasitetit të renditjes.

imazhi1

Smart Conveyor Roller Drive është një mekanizëm precize i ngadalësimit dhe servo motor i integruar në daulle, 90% e produkteve të përdorura aktualisht nga ndërmarrjet vendase të logjistikës mbështeten në markat evropiane, amerikane dhe japoneze, sepse miniaturizimi i pajisjes kërkon teknologji dhe proces më të lartë. Në fushën e zgjedhjes dhe dorëzimit të ngarkesës së lehtë, markat me përqindjen më të lartë janë INTERROLL i Gjermanisë, KYOWA e Japonisë. Në marrjen dhe transmetimin e detyrave të rënda, Seaparks të SH.B.A-së është udhëheqësi i tregut, dhe industria e ruajtjes inteligjente dhe industrisë tre-dimensionale të garazheve të parkimit gjithashtu ka një pjesë të caktuar të tregut.

Smart Transportuesi Roller Drive, i cili ka shqetësuar kompanitë logjistike për shkak të monopoleve teknologjike, kanë kosto të lartë të prokurimit dhe shpejtësi të ngadaltë të reagimit të shërbimit. Duke synuar problemin afatgjatë të ndërmarrjeve logjistike, në mënyrë që të prishim monopolin dhe të zvogëlojmë koston e ndërmarrjeve logjistike, Hengyitong ka zhvilluar me sukses klasën e brendshme të precizionit të brendshëm të serive të vogla dhe të mesme, të cilat prodhojnë seritë e motorëve të rrotave, pas hulumtimeve të përsëritura të tregut dhe eksplorimeve teknike, dhe është i pari që e shtyn atë në tregun global.

imazhi2 

Analiza e skenarëve të aplikacioneve të operacioneve të klasifikimit në industrinë e logjistikës, për Transportin Roller-Transportues të zhytur në vaj, modeli strukturor përdor yndyrat e brendshme të zhytjes për të lubrifikuar dhe shpërndarë nxehtësinë. Ky dizajn është i vështirë për të shmangur problemin e gazifikimit të filmit të vajit lubrifikues të shkaktuar nga nxehtësia e krijuar nga daulle gjatë transportit me shpejtësi të lartë, sepse problemi i ngrohjes së daulleve elektrike është i pashmangshëm gjatë funksionimit me shpejtësi të lartë.

Avullimi i vajit lubrifikues të prodhuar nga veprimi i dyfishtë i çift rrotullues dhe i shpejtësisë do të sjellë ngritje të vazhdueshme të presionit në zgavrën e daulle të mbyllur. Kur ingranazhet janë të angazhuar me shpejtësi të lartë, presioni i lartë mund të lehtësojë presionin e brendshëm vetëm duke shtrydhur vajin lubrifikues nga hendeku midis sipërfaqeve të kontaktit në të dy anët e kapakut fundor. Për shkak të arsyeve të mësipërme, klientët e klasifikimit të logjistikës për detyra të rënda përgjithësisht do të pasqyrojnë fenomenin e rrjedhjes së naftës nga Transportuesi Roller Drive i zhytur në vaj.

Për të zgjidhur problemin e vështirë të përdoruesit, HENGYITONG përdor inovacionin për të përzënë optimizimin e dizajnit, zgjidhni të shtoni një strukturë të shterjes së valvulave të kontrollit në mbulesën e skajit të motorit motorik, pasi të sintetizohet Roll Conveyor Roller, dhoma është evakuuar për të siguruar që rul është drejtimi në një gjendje gjysmë vakumi, e cila lëshon hapësirën elastike përkatëse për zhdukjen e naftës dhe gazit, dhe eliminon plotësisht problemin e rrjedhjes fundore të naftës nën mjedisin me ngarkesë të rëndë. HENGYITONG mori drejtimin në miratimin e kësaj teknologjie në industri, dhe aplikoi për shpikje dhe patenta teknologjike për këtë strukturë unike të projektimit.

imazhi3 

Smart Roller Drive Roller Drive është një komponent kryesor që funksionon vazhdimisht dhe funksionon me shpejtësi të lartë. Me këtë teknologji të patentuar HENGYITONG, temperatura e tij në mjedisin e punës mund të kontrollohet në mënyrë efektive brenda 45. Ajo jo vetëm që plotëson nevojat e ngushtësisë së ajrit, por gjithashtu nuk ka fenomenin e mungesës së vajit dhe djegies së thatë, por gjithashtu zgjat jetën e shërbimit të produktit dhe arrin rezultatet më të mira me kosto efektive përgjatë gjithë jetës së shërbimit, thekson HENGYITONG e hulumtimit të teknologjisë së vështirë dhe forca e zhvillimit dhe aftësive të përparuara të përpunimit.

Vlen të theksohet se HENGYITONG ndjek nga afër trendin e zhvillimit të teknologjisë inteligjente të prodhimit, duke synuar dhe thyer plotësisht teknologjinë afatgjatë dhe monopolin e kostos së disa markave në Smart Roller Drive Roller Drive, pajisjet kryesore të logjistikës inteligjente, ofron një kosto më të madhe - zgjedhje efikase për industrinë globale inteligjente të prodhimit, veçanërisht industrinë logjistike, transformimin dhe përmirësimin e depozitimit dhe sistemeve të renditjes


Koha e postimit: Prill-17-2020