Добредојдовте на нашите веб-страници!
 • KMI Hollow ротирачка платформа Менувач на глави HRG-85

  KMI Hollow ротирачка платформа Менувач на глави HRG-85

  Шуплива ротирачка платформа е револуционерен производ. Се користи во различни ротирачки спортови. Може да го замени ДД-моторот и разделувачот на камери. Поставете висока ефикасност, висока прецизност, висока цврстина, перформанси со високи трошоци во едно. Тоа е револуционерен производ во ротирачки механизам. Се постигнува рамнотежа помеѓу двете, повторуваната точност на позиционирање е ≤ 5 секунди, моторот е лесен за конфигурирање, а товарот е стабилен. Може да се користи со наизменична струја серво-мотор или чекор-мотор за да се направи секазација на аголот, што не само што може да ја исполни дигиталната контрола што делителот не може да ја постигне, туку и да одговара на точноста на позиционирање на ДД-моторот. Тоа може значително да ги намали трошоците и да ви донесе неочекувани резултати.

 • KMI шуплива ротирачка платформа Менувач на глави HRG-130

  KMI шуплива ротирачка платформа Менувач на глави HRG-130

  Шуплива ротирачка платформа е револуционерен производ. Се користи во различни ротирачки спортови. Може да го замени ДД-моторот и разделувачот на камери. Поставете висока ефикасност, висока прецизност, висока цврстина, перформанси со високи трошоци во едно. Тоа е револуционерен производ во ротирачки механизам. Се постигнува рамнотежа помеѓу двете, повторуваната точност на позиционирање е ≤ 5 секунди, моторот е лесен за конфигурирање, а товарот е стабилен. Може да се користи со наизменична струја серво-мотор или чекор-мотор за да се направи секазација на аголот, што не само што може да ја исполни дигиталната контрола што делителот не може да ја постигне, туку и да одговара на точноста на позиционирање на ДД-моторот. Тоа може значително да ги намали трошоците и да ви донесе неочекувани резултати.

 • KMI шуплива ротирачка платформа Менувач на глави HRG-200

  KMI шуплива ротирачка платформа Менувач на глави HRG-200

  Шуплива ротирачка платформа е револуционерен производ. Се користи во различни ротирачки спортови. Може да го замени ДД-моторот и разделувачот на камери. Поставете висока ефикасност, висока прецизност, висока цврстина, перформанси со високи трошоци во едно. Тоа е револуционерен производ во ротирачки механизам. Се постигнува рамнотежа помеѓу двете, повторуваната точност на позиционирање е ≤ 5 секунди, моторот е лесен за конфигурирање, а товарот е стабилен. Може да се користи со наизменична струја серво-мотор или чекор-мотор за да се направи секазација на аголот, што не само што може да ја исполни дигиталната контрола што делителот не може да ја постигне, туку и да одговара на точноста на позиционирање на ДД-моторот. Тоа може значително да ги намали трошоците и да ви донесе неочекувани резултати.

 • KMI шуплива ротирачка платформа Менувач на глави HRG-280

  KMI шуплива ротирачка платформа Менувач на глави HRG-280

  1. Лежиште што ја поддржува ротирачката платформа: видот на лежиштето што се користи за ротирачката платформа.

  2. Дозволен вртежен момент: момент на забрзување и варијација на оптоварување исто така се користат под дозволениот вртежен момент.

  3. Инерција: збир на конвертирани вредности на инерција на роторот на моторниот дел и инерција на делот на механизмот за намалување на ротирачката платформа

  4. Резолуција: тоа значи број на пулсни бранови потребни за една револуција на ротирачката платформа.

  5. Повторена точност на позиционирање: вредноста што означува колку грешка се јавува кога истата позиција е постојано позиционирана од иста насока.

  6. Позитивна и обратна аголна грешка: тоа значи разлика помеѓу аголот на стоп кога ротирачката платформа е поставена од позитивната и обратната насока.

  7. Грешка при пренесување на агол: тоа значи разлика помеѓу логичкиот агол на работа на ротирачката платформа пресметана од бројот на влезен пулс и реалната работа.

  8. Дозволено оптеретување: се однесува на дозволената вредност на аксијалниот товар што се применува од правецот на оската на ротирачката платформа.

  9. Дозволено оптоварување по инерција: кога товарот се нанесува во позиција ексцентрична во центарот на ротирачката платформа, ќе се појави силата што го прави навалување на ротирачката платформа. Во тоа време, вредноста пресметана од центарот до ексцентричното x оптоварување е дозволената вредност на оптоварувањето на инерција.

  10. Паралелизам на ротирачката платформа: тоа укажува на наклон на површината за монтирање на ротирачката платформа во однос на површината за монтирање на сопирачката на опремата.

 • MWA Planetary Reducer HA-060

  MWA Planetary Reducer HA-060

  Податоци за производот Број на нарачки HA-060 Обработка прилагодена Да Број на напис MWA-HA-060 Категорија Планетарен редуктор Тип на запчаник Редуктор на запчаници Инсталирање на образец Арбитрарна насока Формулари за распоред Трициклична запчаност Зацврстена површина на забот Апликација Редуктор Бренд MWA Тип MWA-HA-060 Брзина на влез 5000 ( вртежи во минута) Карактеристики 1. Планетарниот редуктор од серија Ха усвојува вкрстено лежиште, кое има карактеристики на висока прецизност, висока цврстина и голема носивост; моментот на носење ...
 • Менувачи на прав агол на MWA HAD-060

  Менувачи на прав агол на MWA HAD-060

  Податоци за производот Број на нарачка HAD-060 Обработка прилагодена Да Број на статијата MWA-HAD-060 Категорија Десен агол Режими на запци Тип на запчаник Редуктор на запчаници Инсталирање на форма Прав агол Форма на распоред Трициклична цврстина на запчаница Зацврстена површина на забот Апарат за редукција Бренд MWA Тип MWA-HAD-060 Брзина на влез 3000 p вртежи во минута) Карактеристики 1. Серво моторот е поврзан со влезната вратило и се заклучува со стегач за стегање. 2. Влезното вратило е измешано со плочата за запчаници; запчаникот е поврзан со излезот ...
 • MWA Planetary Reducer HA-090

  MWA Planetary Reducer HA-090

  Податоци за производот Број на нарачка HA-090 Обработка прилагодена Да Број на напис MWA-HA-090 Категорија Планетарно редуцирање Тип на запчаник Редуктор на запчаници Инсталирање на форма Арбитрарна насока Формулари за распоред Трициклични Цврстина на запчаници Зацврстена површина на забот Апарат за редукција Бренд MWA Тип MWA-HA-090 Брзина на влез 4000 (Вртежи во минута) Карактеристики 1. Планетарниот редуктор од серија Ха усвојува вкрстено лежиште, кое има карактеристики на висока прецизност, висока цврстина и голема носивост; моментот на носење е се ...
 • Менувачи на прав агол на MWA HAD-090

  Менувачи на прав агол на MWA HAD-090

  Податоци за производот Број на нарачка HAD-090 Обработка прилагодена Да Број на статијата MWA-HAD-090 Категорија Делови од агол Запчаници Тип на запчаник Редуктор на запчаници Инсталирање форма Форми за распоред на прав агол Трициклична цврстина на запчаница Зацврстена површина на забот Апликација Редуктор Бренд MWA Тип MWA-HAD-090 Брзина на внесување 3000 (вртежи во минута) Карактеристики 1. Серво моторот е поврзан со влезната вратило и се заклучува со стегач за стегање. 2. Влезното вратило е измешано со плочата за запчаници; запчаникот е поврзан со излезот ...
 • Менувачи на прав агол на MWA HAS-060

  Менувачи на прав агол на MWA HAS-060

  Податоци за производот Број на нарачка HAS-060 Обработка прилагодена Да Број на напис MWA-HAS-060 Категорија Редуктор со прав агол Тип на запчаник Редуктор на запчаници Инсталирање на форма Прав агол Формулари за распоред Трициклична цврстина на запчаница Зацврстена површина на забот Апарат за редукција Бренд MWA Тип MWA-HAS-060 Брзина на влез 3000 (вртежи во минута) Карактеристики 1. Серво моторот е поврзан со влезната вратило и се заклучува со стегач за стегање. 2. Влезното вратило е измешано со плочата за запчаници; плочата за запчаници е поврзана со излезот ...
 • Менувачи на прав агол на MWA HAS-090

  Менувачи на прав агол на MWA HAS-090

  Податоци за производот Број на нарачка HAS-060 Обработка прилагодена Да Број на напис MWA-HAS-060 Категорија Редуктор со прав агол Тип на запчаник Редуктор на запчаници Инсталирање на форма Прав агол Формулари за распоред Трициклична цврстина на запчаница Зацврстена површина на забот Апарат за редукција Бренд MWA Тип MWA-HAS-060 Брзина на влез 3000 (вртежи во минута) Карактеристики 1. Серво моторот е поврзан со влезната вратило и се заклучува со стегач за стегање. 2. Влезното вратило е измешано со плочата за запчаници; плочата за запчаници е поврзана со излезот ...
 • Серво-транспортер ролери - ХЕГИ-50

  Серво-транспортер ролери - ХЕГИ-50

  Транспортни ролки

  Секаде каде што материјалот треба да се премести, пренесе, акумулира, да се напојува или сврти, се користат HYT производи за ракување и транспорт на единечни товари.

  Транспортни ролки од HYT се производи по избор за транспорт на контејнери и палети во дистрибутивните центри на поштенски и курирски услуги, компании за нарачки по пошта, аеродроми и погони за производство, но исто така и во други индустрии како што се супермаркетите и секторот за е-трговија.

  HYT, како прв производител во Кина кој самостојно развива електрични тапани со различна моќност, обезбедува различни производи со различни спецификации за да изберете. Патентираниот дизајн го решава феноменот на истекување на маслото како резултат на експанзија на воздухот при операции со висока температура. Додека ја подобрува подмачкувањето, таа обезбедува униформа дисипација на топлина, ја зголемува сигурноста на производот и го подобрува работниот век.

 • Серво-транспортер ролери - ХЕГИ-67

  Серво-транспортер ролери - ХЕГИ-67

  Транспортни ролки

  Секаде каде што материјалот треба да се премести, пренесе, акумулира, да се напојува или сврти, се користат HYT производи за ракување и транспорт на единечни товари.

  Транспортни ролки од HYT се производи по избор за транспорт на контејнери и палети во дистрибутивните центри на поштенски и курирски услуги, компании за нарачки по пошта, аеродроми и погони за производство, но исто така и во други индустрии како што се супермаркетите и секторот за е-трговија.

  HYT, како прв производител во Кина кој самостојно развива електрични тапани со различна моќност, обезбедува различни производи со различни спецификации за да изберете. Патентираниот дизајн го решава феноменот на истекување на маслото како резултат на експанзија на воздухот при операции со висока температура. Додека ја подобрува подмачкувањето, таа обезбедува униформа дисипација на топлина, ја зголемува сигурноста на производот и го подобрува работниот век.

12 Следно> >> Страна 1/2