Добредојдовте на нашите веб-страници!
 • Екран за перници

  Екран за перници

  Радио АМ, ФМ

  MP5

  Навигација

  Bluetooth: музика, звучник.

  Интерконекција на мобилен телефон: Поддржете ги системите Android и iOS.

  Контрола на климатизацијата: МОANЕ АВТОБУС

  Заден поглед: CVBS

  Паметен глас

  Паметен целосен допир

  Решение за платформа: Авто чипови AC8225 автомобилски регулатор чип, оперативен систем Андроид.

  OEM за IVECO, BAIC Motor, XCMG