Добредојдовте на нашите веб-страници!
  • OEM проект

    OEM проект

    Како договорен снабдувач на електронски и електрични производи за многу производители на автомобили, под строго управување со системот за контрола на квалитетот на Фолксваген, Хјундаи и ИВЕКО итн., Воспоставивме строги процеси на трошоци, производство и контрола на квалитетот и имаме напредно електрохемиско сечење, СМТ, индустриски КТ и друга опрема, придржувајќи се кон „технолошката иновација“ и „интегритетот и прагматичната“ деловна филозофија, „OEM / ODM + независна марка“, двојна насока за развој, се придржуваат до „клиент-ориентирана“ и „квалитетна услуга“ Вие воспоставувате соработка за OEM