Добредојдовте на нашите веб-страници!
 • Делови за автоматски менувач

  Делови за автоматски менувач

  Карактеристики :

  Дизел / бензински мотор

  6 менувач напред 1 менувач наназад

  Автоматско менување

  Лапав режим

  Мануматичен

   

  перформанси :

  Максимален влезен вртежен момент 650N.m

  Максимална брзина 6000rpm

  Ефикасност на погонскиот механички дел ≥92%

  Ширина на односот на брзината 6,0

  0-100 км време на забрзување 15-ти

  Максимален степен на искачување 30%

  Максимална брзина 140 км / ч