Sugeng rawuh ing situs web!
  • KMI Hollow Rotating Platform Gearhead HRG-85

    KMI Hollow Rotating Platform Gearhead HRG-85

    Platform putaran berongga minangka produk revolusioner. Iki digunakake ing macem-macem olahraga Rotary. Bisa ngganti divider motor lan cam DD. Setel efisiensi dhuwur, presisi tinggi, kaku banget, kinerja biaya tinggi dadi siji. Iki minangka produk revolusioner ing mekanisme puteran. Keseimbangan ing antarane kalorone dipikolehi, akurasi posisi bola-bali ≤ 5 detik, motor gampang dikonfigurasi, lan beban wis stabil. Bisa digunakake karo motor servo AC utawa motor langkah kanggo nindakake segmentasi amba, sing ora mung bisa memenuhi kontrol digital sing ora bisa dipikolehi dening divider, nanging uga cocog karo akurasi posisi motor DD. Ngurangi biaya lan bisa ngasilake asil sing ora dikarepake.

  • KMI Hollow Rotating Platform Gearhead HRG-130

    KMI Hollow Rotating Platform Gearhead HRG-130

    Platform putaran berongga minangka produk revolusioner. Iki digunakake ing macem-macem olahraga Rotary. Bisa ngganti divider motor lan cam DD. Setel efisiensi dhuwur, presisi tinggi, kaku banget, kinerja biaya tinggi dadi siji. Iki minangka produk revolusioner ing mekanisme puteran. Keseimbangan ing antarane kalorone dipikolehi, akurasi posisi bola-bali ≤ 5 detik, motor gampang dikonfigurasi, lan beban wis stabil. Bisa digunakake karo motor servo AC utawa motor langkah kanggo nindakake segmentasi amba, sing ora mung bisa memenuhi kontrol digital sing ora bisa dipikolehi dening divider, nanging uga cocog karo akurasi posisi motor DD. Ngurangi biaya lan bisa ngasilake asil sing ora dikarepake.

  • KMI Hollow Rotating Platform Gearhead HRG-200

    KMI Hollow Rotating Platform Gearhead HRG-200

    Platform putaran berongga minangka produk revolusioner. Iki digunakake ing macem-macem olahraga Rotary. Bisa ngganti divider motor lan cam DD. Setel efisiensi dhuwur, presisi tinggi, kaku banget, kinerja biaya tinggi dadi siji. Iki minangka produk revolusioner ing mekanisme puteran. Keseimbangan ing antarane kalorone dipikolehi, akurasi posisi bola-bali ≤ 5 detik, motor gampang dikonfigurasi, lan beban wis stabil. Bisa digunakake karo motor servo AC utawa motor langkah kanggo nindakake segmentasi amba, sing ora mung bisa memenuhi kontrol digital sing ora bisa dipikolehi dening divider, nanging uga cocog karo akurasi posisi motor DD. Ngurangi biaya lan bisa ngasilake asil sing ora dikarepake.

  • KMI Hollow Rotating Platform Gearhead HRG-280

    KMI Hollow Rotating Platform Gearhead HRG-280

    1. Bantalan ndhukung platform muter: jinis bantalan sing digunakake kanggo platform muter.

    2. Torsi sing diidini: torsi akselerasi lan variasi beban uga digunakake ing ngisor torsi sing diidini.

    3. Inersia: jumlah nilai konversi inersia rotor bagean motor lan inersia bagean mekanisme pengurangan ing platform puteran

    4. Resolusi: tegese jumlah gelombang pulsa sing dibutuhake kanggo siji revolusi platform muter.

    5. Akurasi posisi sing bola-bali: nilai sing nuduhake pirang-pirang kesalahan nalika posisi sing padha bola-bali dipanggonke saka arah sing padha.

    6. Kesalahan sudut positif lan mbalikke: tegese bedane ing antarane sudut mandeg nalika platform puteran dipanggonke saka arah positif lan arah mbalikke.

    7. Kesalahan transmisi sudut: tegese beda antarane sudut operasi logis saka platform puteran sing diwilang saka nomer pulsa input lan operasi nyata.

    8. Beban tikaman sing diidini: nuduhake jumlah aksial sing diidini sing ditrapake saka arah sumbu platform sing muter.

    9. Beban inersia sing diidini: nalika mbukak ditrapake ing posisi sing eksentrik menyang tengah platform sing muter, kekuwatan sing nggawe miring platform sing muter bakal katon. Ing wektu iki, nilai sing diwilang saka tengah nganti beban x eksentrik minangka nilai beban inersia sing diidini.

    10. Paralelisme platform sing muter: nuduhake kemiringan permukaan sing dipasang ing platform puteran sing ana gandhengane karo permukaan pemasangan sisi peralatan rem.

  • Pengurangan Planét MWA HA-060

    Pengurangan Planét MWA HA-060

    Data produk Nomer pesenan HA-060 Pangolahan disesuaikan Ya Nomer artikel MWA-HA-060 Kategori Perédur planet Jenis gir Gear reducer Formulir pamasangan Arbitrary form Layout Gears Hardness Hardened permukaan gigi waos Aplikasi Reducer Brand MWA Type MWA-HA-060 Kecepatan input 5000 ( rpm) Karakteristik 1. Perancang planet seri Ha nggunakake bantalan rol salib, sing nduweni karakteristik presisi tinggi, kaku banget lan kapasitas bantalan gedhe; wayahe prewangan ...
  • Pengurangan Planét MWA HA-090

    Pengurangan Planét MWA HA-090

    Data produk Nomer pesenan HA-090 Pemrosesan disesuaikan Ya Nomer artikel MWA-HA-090 Kategori Peréduksi planet Jenis gir Gear reducer Formulir pamasangan Arbitrary form Layout Gear Tricyclic Hardness Hardened permukaan waos Aplikasi Reducer Brand MWA Type MWA-HA-090 Kecepatan input 4000 (Rpm) Karakteristik 1. Perancang planet seri Ha nggunakake bantalan rol salib, sing nduweni ciri presisi tinggi, kaku kaku lan kapasitas bantalan gedhe; wayahe nduwe yaiku ...
  • MWA Gearhead Angle Kanan HAD-060

    MWA Gearhead Angle Kanan HAD-060

    Data produk Nomer Pesenan HAD-060 Pangolahan disesuaikan Ya Nomer artikel MWA-HAD-060 Kategori Sudut tengen Gearheads Jenis gir Gear reducer Nginstal formulir Sudut sisih tengen Formulir triklik Gigi Keras permukaan permukaan gigi mengeras Permain Reducer Merk MWA Jinis MWA-HAD-060 Kecepatan input 3000 (rpm acter Karakteristik 1. Motor servo disambungake karo poros input lan dikunci nganggo clamping. 2. Poros input dipasang ing piring gir; piring gir disambungake karo output ...
  • MWA Gearhead Angle Kanan HAD-090

    MWA Gearhead Angle Kanan HAD-090

    Data produk Nomer pesenan HAD-090 Pemrosesan disesuaikan Ya Nomer artikel MWA-HAD-090 Kategori Sudut Kanan Gearheads Jenis gir Gear reducer Pemasangan formulir Tata Letak Sudut Formulir Sikap Trisiklik Keras permukaan waos Pengerasan Permukaan Peredam Merk MWA Jinis MWA-HAD-090 Kecepatan input 3000 (rpm acter Karakteristik 1. Motor servo disambungake karo poros input lan dikunci nganggo clamping. 2. Poros input dipasang ing piring gir; piring gir disambungake karo output ...
  • MWA Gearhead Angle Kanan HAS-060

    MWA Gearhead Angle Kanan HAS-060

    Data produk Nomer pesenan HAS-060 Pangolahan disesuaikan Ya Nomer artikel MWA-HAS-060 Kategori Pengurangan sudut kanan Jenis gir Gear reducer Pemasangan formulir Sudut kanan bentuk Layout Gear Trisiklik Keras permukaan waos Pengerasan Permukaan Reducer Merk MWA Jinis MWA-HAS-060 Kecepatan input 3000 (rpm acter Karakteristik 1. Motor servo disambungake karo poros input lan dikunci nganggo clamping. 2. Poros input dipasang ing piring gir; piring gir disambungake karo ...
  • MWA Gearhead Angle Kanan Nduwe-090

    MWA Gearhead Angle Kanan Nduwe-090

    Data produk Nomer pesenan HAS-060 Pangolahan disesuaikan Ya Nomer artikel MWA-HAS-060 Kategori Pengurangan sudut kanan Jenis gir Gear reducer Pemasangan formulir Sudut kanan bentuk Layout Gear Trisiklik Keras permukaan waos Pengerasan Permukaan Reducer Merk MWA Jinis MWA-HAS-060 Kecepatan input 3000 (rpm acter Karakteristik 1. Motor servo disambungake karo poros input lan dikunci nganggo clamping. 2. Poros input dipasang ing piring gir; piring gir disambungake karo ...
  • Roller Konveyor Servo - HEGY-50

    Roller Konveyor Servo - HEGY-50

    Roller Conveyor

    Ing endi wae materi kudu dipindhah, ditularake, dikumpulake, dipangan utawa diuripake, produk HYT kanggo nangani lan ngeterake muatan unit digunakake.

    Conveyor Rollers saka HYT minangka produk pilihan kanggo ngangkut kontainer lan palet ing pusat distribusi layanan pos lan kurir, perusahaan pesenan surat, bandara lan pabrik produksi, nanging uga ing industri liyane kayata supermarket lan sektor e-commerce.

    HYT, minangka produsen pertama ing China kanthi mandhiri ngembangake drum listrik kanthi kekuwatan sing beda-beda, nyedhiyakake macem-macem produk kanthi spesifikasi sing beda kanggo sampeyan milih. Desain sing dipatenake ngatasi fenomena kebocoran minyak amarga ekspansi udara nalika operasi suhu dhuwur. Nalika nambah pelumas, mesthekake disipasi panas sing seragam, nambah reliabilitas produk lan nambah umur layanan.

  • Roller Konveyor Servo - HEGY-67

    Roller Konveyor Servo - HEGY-67

    Roller Conveyor

    Ing endi wae materi kudu dipindhah, ditularake, dikumpulake, dipangan utawa diuripake, produk HYT kanggo nangani lan ngeterake muatan unit digunakake.

    Conveyor Rollers saka HYT minangka produk pilihan kanggo ngangkut kontainer lan palet ing pusat distribusi layanan pos lan kurir, perusahaan pesenan surat, bandara lan pabrik produksi, nanging uga ing industri liyane kayata supermarket lan sektor e-commerce.

    HYT, minangka produsen pertama ing China kanthi mandhiri ngembangake drum listrik kanthi kekuwatan sing beda-beda, nyedhiyakake macem-macem produk kanthi spesifikasi sing beda kanggo sampeyan milih. Desain sing dipatenake ngatasi fenomena kebocoran minyak amarga ekspansi udara nalika operasi suhu dhuwur. Nalika nambah pelumas, mesthekake disipasi panas sing seragam, nambah reliabilitas produk lan nambah umur layanan.