Roller Konveyor Servo China - pabrik lan pabrikan HEGY-80 | Harmonis
Sugeng rawuh ing situs web!

Roller Konveyor Servo - HEGY-80

Katrangan singkat:

Roller Conveyor

Ing endi wae materi kudu dipindhah, ditularake, dikumpulake, dipangan utawa diuripake, produk HYT kanggo nangani lan ngeterake muatan unit digunakake.

Conveyor Rollers saka HYT minangka produk pilihan kanggo ngangkut kontainer lan palet ing pusat distribusi layanan pos lan kurir, perusahaan pesenan surat, bandara lan pabrik produksi, nanging uga ing industri liyane kayata supermarket lan sektor e-commerce.

HYT, minangka produsen pertama ing China kanthi mandhiri ngembangake drum listrik kanthi kekuwatan sing beda-beda, nyedhiyakake macem-macem produk kanthi spesifikasi sing beda kanggo sampeyan milih. Desain sing dipatenake ngatasi fenomena kebocoran minyak amarga ekspansi udara nalika operasi suhu dhuwur. Nalika nambah pelumas, mesthekake disipasi panas sing seragam, nambah reliabilitas produk lan nambah umur layanan.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur:  

1. Liwat verifikasi praktis, ekstensibilitas lan kontrol rincian sing apik, drum listrik HEGT80 sing anyar bisa nggawe sistem conveyor sing independen, sing bisa memenuhi persyaratan sing luwih dhuwur saka pabrikan industri lan sabuk kanggo ketegangan sabuk.

2. HEGT80 nduweni jangkauan kacepetan sing luwih gedhe lan bisa nyukupi kabeh kebutuhan aplikasi. Sambungan plug-and-play sing cerdas nyederhanakake instalasi. Saben motor drum wis divalidasi, dites lan duwe desain modular kanggo njamin wektu produksi lan wektu pangiriman paling cedhak ing saindenging jagad.

3. Desain modhil HEGT80 bisa nggawe gabungan macem-macem modul kanthi bebas kayata poros, tutup pungkasan, tabung njaba, gir kaku, lan gulungan motor sinkronis supaya cocog karo macem-macem syarat aplikasi. Kajaba iku, uga nyedhiyakake macem-macem pilihan kayata encoder, rem, backstops, lapisan karet, lan macem-macem aksesoris.

4. Nggunakake konsep platform, drum listrik HEGT80 bisa nyukupi kabeh kabutuhan aplikasi logistik internal ing bidang pangolahan panganan uga industri, distribusi lan bandara.

 

Spesifikasi Teknis:

Jinis Motor Motor magnet permanen sinkronisasi AC
Kelas Insulasi Winding Motor Kelas F, IEC 34 (VDE 0530)
Tegangan 220 utawa 380 V
Frekuensi 200 Hz
Seal Poros, Sisih Internal NBR
Motor Kelas Proteksi * IP69K
Perlindhungan Panas banget Ngalih bimetal
Mode Operasi S1
Suhu sekitar, Motor Tiga Tahap +2 Nganti + 40 ° C

ketemu kisaran suhu sing kurang Miturut permintaan

Suhu sekitar, Motor 3-Phase Ing Sabuk sinkron Utawa Aplikasi Sabuk +2 Nganti +40 ° C
  • Tingkat proteksi konektor kabel bisa uga beda

Variabel Desain lan Aksesoris  

Lapisan karet Sabuk Gesekan Sabuk

Sabuk Bolong

Karet Sabuk Homogenous Padhet

Sprocket Sprocket mung kasedhiya miturut panjaluk
Pilihan Mundur

Rem elektromagnetik lan penyearah *

Encoder *

Kaseimbangan

Sambungan plug

Jinis Minyak Minyak bahan panganan (ISO)
Sertifikat sertifikasi keamanan cULus
Aksesoris Rol pangalihan; roller conveyor; soyo tambah krenjang; kabel; konverter frekuensi

Enkoder ora bisa digunakake kanthi rem elektromagnetik. Kajaba iku, saka sudut pandang teknis, motor sinkron ora mbutuhake panggunaan backstops.

* Miturut output lan kacepetan, motor ditambahi 50 ~ 70mm.

Kaluwihan :

 

Drum listrik sing dicelupake karo minyak dilumasi karo minyak sajrone nyambut gawe. Yen dibandhingake karo reduker liyane, kahanan pelumasan komponen transmisi luwih sampurna. Nalika awak drum muter sajrone gerakan, gir ing drum njupuk minyak lan terus diwutahake ing bagean, saengga minyak adhem drum lan ndhuk bagean kasebut.

Amarga drum listrik sing digawe adhem minyak digunakake kanggo nempatake motor lan gir pangurangan sacara sakabehe ing awak drum, komponen utama yaiku motor lan reducer. Kajaba iku, roller listrik digunakake kanggo nyengkuyung sabuk conveyor lan nyopir sabuk conveyor. Awak roller sing obah digunakake kanggo ndhukung poros ngarep lan mburi drum listrik dhewe, anggota sing ndukung, lan tutup pungkasan sing nyambungake awak drum lan poros ngarep lan mburi, kelenjar, bantalan, segel, lsp.

 

Bahan:

Komponen ing ngisor iki bisa dipilih kanggo drum listrik lan sambungan listrik. Gabungan komponen gumantung karo bahan sing digunakake.

Bagean

Model

Aluminium

Baja karbon sedheng

waja tahan karat

Kuningan / nikel

Polimer dhuwur

Tabung njaba

Coronal

 

l

l

   

Silinder

 

l

l

   

Tombol silinder + gampang dipasang sprocket

 

l

l

   

Panutup

Standar

l

 

l

   

Sumbu

Standar

   

l

   

Bor bolongan Utas

   

l

   

Kothak gir

Kothak planet

 

l

   

l

Konektor listrik

Pipa lurus

   

l

l

l

Sanitary pipa lurus

   

l

   

Tabung sudhut mlengkung

   

l

 

l

Kothak Persimpangan

l

 

l

   

Konektor push-in

   

l

   

Konektor 90 °

   

l

   

90 ° sanitary

   

l

   

Motor nduwurke tumpukan

Motor bedhah

         

Motor sinkron

         

Segel eksternal

PTFE

         

 

Jenis Motor: 

Parameter mekanik motor sinkron magnet permanen

P N   [W] np gs aku v [m / s] n A

[min -1 ]

M A   [Nm] F N   [N] M MAX / M A FW MIN

[mm]

SL MIN

[mm]

145 8 3 164.23 0,078 18.3 65.0 1595 1.4 211 204
145 8 3 119,83 0,11 25.0 47.4 1164 2.1 211 204
145 8 3 103,89 0,12 28.9 41.1 1009 2.5 211 204
145 8 3 85.34 0,15 35.2 33.8 829 3.0 211 204
145 8 2 62.7 0,20 47.8 26.0 637 2.2 192 185
145 8 2 53.63 0,24 55.9 22.2 545 2.5 192 185
145 8 2 42,28 0,30 71.0 17.5 430 3.0 192 185
145 8 2 38.5 0,33 77,9 15.9 392 3.0 192 185
145 8 2 31.35 0,41 95.7 13.0 319 3.0 192 185
145 8 2 26.94 0,48 111.4 11.2 274 3.0 192 185
145 8 2 20.27 0,63 148.0 8.4 206 3.0 192 185
145 8 2 14.44 0,89 207.8 6.0 147 3.0 192 185
145 8 2 11.23 1.14 267.1 4.6 115 3.0 192 185
145 8 1 8,25 1,55 363.6 3.6 89 3.0 192 185
145 8 1 4,71 2.72 636.9 2.1 51 3.0 192 185
298 8 2 53.63 0,24 55.9 45.9 1126 1.2 222 215
298 8 2 42,28 0,30 71.0 36.1 888 1.5 222 215
298 8 2 38.5 0,33 77,9 32.9 808 1.6 222 215
298 8 2 31.35 0,41 95.7 26.8 658 3.0 222 215
298 8 2 26.94 0,48 111.4 23.0 566 3.0 222 215
298 8 2 20.27 0,63 148.0 17.3 426 3.0 222 215
298 8 2 14.44 0,89 207.8 12.3 303 3.0 222 215
298 8 2 11.23 1.14 267.1 9.6 236 3.0 222 215
298 8 1 8,25 1,55 363.6 7.4 183 3.0 222 215
298 8 1 4,71 2.72 636.9 4.3 105 3.0 222 215
425 8 2 38.5 0,33 77,9 46.8 1148 1.2 252 245
425 8 2 31.35 0,41 95.7 38.1 935 2.6 252 245
425 8 2 26.94 0,48 111.4 32.7 804 3.0 252 245
425 8 2 20.27 0,63 148.0 24.6 605 3.0 252 245
425 8 2 14.44 0,89 207.8 17.5 431 3.0 252 245
425 8 2 11.23 1.14 267.1 13.6 335 3.0 252 245
425 8 1 8,25 1,55 363.6 10.6 260 2.5 252 245
425 8 1 4,71 2.72 636.9 6.0 149 3.0 252 245
700 8 2 38.5 0,5 116.9 51.6 1267 1.1 252 245
700 8 2 31.35 0,62 143.5 42.0 1032 2.3 252 245
700 8 2 26.94 0,72 167.0 36.1 887 2.7 252 245
700 8 2 20.27 0,95 222.0 27.2 667 3.0 252 245
700 8 2 14.44 1.33 311.6 19.4 475 3.0 252 245
700 8 2 11.23 1,71 400.7 15.1 370 3.0 252 245
700 8 1 8,25 2.33 545.5 11.7 287 2.3 252 245 
8
Roller Servo-Conveyor --- HEGY-80- (2)

Parameter listrik motor sinkron  

P N [W] np U N [V] Aku N [A] Aku 0 [A] Aku MAX [A] f N [Hz] η n N [rpm] J R[kgcm 2 ] M N [Nm] M 0 [Nm] M MAX [Nm] R M [Ω] L SD [mH] L SQ [mH] k e[V / krpm] T e [ms] k TN[Nm / A] U SH [V]  
145 8 230 0,81 0,81 2.43 200 0,85 3000 0,14 0,46 0,46 1.38 21.6 45,60 53.70 41.57 4.97 0,57 25  
145 8 400 0,47 0,47 1.41 200 0,83 3000 0,14 0,46 0,46 1.38 62.5 130.7 138.0 72.23 4.41 0,98 36  
298 8 230 1.30 1.30 3.90 200 0,86 3000 0,28 0,95 0,95 2,85 10.2 27,80 29.30 47,46 5.75 0,73 19  
298 8 400 0,78 0,78 2.34 200 0,87 3000 0,28 0,95 0,95 2,85 29.1 81,90 94.10 83.09 6.48 1.22 32  
425 8 230 2.30 2.30 6.90 200 0,87 3000 0,42 1.35 1.35 4.05 5.66 16.26 19.42 45,81 6.86 0,59 19  
425 8 400 1.32 1.32 3.96 200 0,86 3000 0,42 1.35 1.35 4.05 17.6 49,80 59.00 80,80 6.70 1.02 33  
700 8 400 2,52 2,52 6.78 300 0,87 4500 0,42 1,49 1,49 4.0 5.66 16.26 19.42 45,81 6.86 0,59 22  
800 8 310 3 3 9 50 0,87 3000 0,42 2,55 2,55 7.65 62.5 130.7 138.0 72.23 4.41 0,98 36  
P Nnp U N   Aku N = Daya sing dirating = Nomer kutub

= Tegangan sing dirating

= Dinilai saiki

η   n N  

J R  

M N

= Efisiensi = Regane torsi rotor

= Inersia rotor

= Regane torsi rotor

L SD L SQ

k e

= Induktansi sumbu lurus = Induktansi sumbu silang

= EMF (konstanta voltase induktansi bebarengan)

Aku 0 = Mandheg saiki M 0 = Torsi statis T e = = Tetep wektu listrik
Aku MAX = Saiki maksimal M MAX = Torsi maksimal k TN = Torsi pancet
f N = Frekuensi dirating R M = Tahanan fase U SH = Tegangan panas


Diagram ketegangan sabuk:
 

9

Ketegangan sabuk gumantung saka jembar drum

10

Tension sabuk gumantung ing dirating kacepetan o f tabung njaba 

Cathetan: Nilai maksimum sabuk gumantung saka kacepetan motor drum. Nalika milih motor, sampeyan uga kudu mriksa manawa nilai TE sing diidini maksimum cocog kanggo jembar drum (FW) sing ditemtokake.

TE = ketegangan sabuk

nA = dirating kacepetan tabung njaba

FW = ambane drum

Spesifikasi: 

Roller Konveyor Listrik 

11
Model A

[mm]

B

[mm]

C

[mm]

D

[mm]

F

[mm]

H

[mm]

P

[mm]

SL

[mm]

EL

[mm]

AGL

[mm]

DM 0080 Koronal 81.5 80.5 12.5 30 25 6 3.5 FW - 7 FW + 5 FW + 30
81.5 80.5 12.5 25 20 6 3.5 FW - 7 FW + 5 FW + 30
81.5 80.5 12.5 17 13.5 6 3.5 FW - 7 FW + 5 FW + 30
DM 0080

Silinder

81 81 12.5 30 25 6 3.5 FW - 7 FW + 5 FW + 30
81 81 12.5 25 20 6 3.5 FW - 7 FW + 5 FW + 30
81 81 12.5 17 13.5 6 3.5 FW - 7 FW + 5 FW + 30
DM 0080

Kunci silinder +

81.7 81.7 12.5 30 25 6 3.5 FW - 7 FW + 5 FW + 30
81.7 81.7 12.5 25 20 6 3.5 FW - 7 FW + 5 FW + 30
81.7 81.7 12.5 17 13.5 6 3.5 FW - 7 FW + 5 FW + 30

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita