Sugeng rawuh ing situs web!
  • Proyek OEM

    Proyek OEM

    Minangka panyedhiya kontrak produk elektronik lan listrik kanggo akeh pabrikan mobil, miturut manajemen sistem kontrol kualitas ketat Volkswagen, Hyundai lan IVECO lsp. Kita wis nggawe proses kontrol, produksi lan kontrol kualitas sing ketat lan nglereni elektrokimia canggih, SMT, CT industri lan peralatan liyane, ngetutake "inovasi teknologi" lan filsafat bisnis "integritas lan pragmatis", "OEM / ODM + merek independen" arah pangembangan dobel, tundhuk "berorientasi pelanggan" lan "layanan kualitas" Sampeyan nggawe kerjasama OEM