Pabrik lan pabrikan Proyek OEM China | Harmonis
Sugeng rawuh ing situs web!

Proyek OEM

Katrangan singkat:

Minangka panyedhiya kontrak produk elektronik lan listrik kanggo akeh pabrikan mobil, miturut manajemen sistem kontrol kualitas ketat Volkswagen, Hyundai lan IVECO lsp. Kita wis nggawe proses kontrol, produksi lan kontrol kualitas sing ketat lan nglereni elektrokimia canggih, SMT, CT industri lan peralatan liyane, ngetutake "inovasi teknologi" lan filsafat bisnis "integritas lan pragmatis", "OEM / ODM + merek independen" arah pangembangan dobel, tundhuk "berorientasi pelanggan" lan "layanan kualitas" Sampeyan nggawe kerjasama OEM


Detail Produk

Tag Produk

Ruang lingkup kerja sama kalebu:

gambar2
gambar3

Sistem hiburan audio lan video

gambar4
gambar5

Sistem hiburan mobil

gambar6
gambar7

Piranti elektronik medis

Piranti elektronik liyane……


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita