Sugeng rawuh ing situs web!

HENGYITONG Roller Drive Smart Conveyor, Ndhukung logistik cerdas supaya bisa cepet

Sawise panyebaran virus corona COVID-19 bakal dikontrol, sistem rantai pasokan logistik global bakal dibangun maneh, Industri logistik cerdas sing didhukung dening teknologi tinggi kayata 5G, intelijen buatan lan data gedhe bakal nggawa pangembangan sing luar biasa. Wis samesthine yen ing limang taun ngarep, kemasan ijo lan pergudangan ijo bakal dipromosikake lan ditrapake. Bentuk canggih saka logistik cerdas yaiku aplikasi jero lan integrasi jero intelijen buatan lan piranti cerdas. Teknologi canggih kayata interaksi informasi, distribusi digital, lan pengambilan keputusan cerdas bakal dadi sing pertama digunakake ing transformasi lan upgrade industri logistik. Minangka bagean penting ing logistik cerdas, sistem pengurutan cerdas kanthi cepet bakal dadi multiplier kanggo ningkatake efisiensi operasi logistik. Antarane, inovasi lan upgrade teknologi Smart Conveyor Roller Drive dadi prioritas utama kanggo nambah efisiensi ngurutake.

gambar1

Smart Conveyor Roller Drive minangka mekanisme deceleration presisi lan motor servo terintegrasi ing drum, 90% produk sing saiki digunakake dening perusahaan logistik domestik gumantung karo merek Eropa, Amerika lan Jepang, amarga miniaturisasi piranti mbutuhake teknologi lan proses sing luwih dhuwur. Ing bidang pilihan lan pangiriman muatan ringan logistik, merek kanthi proporsi paling dhuwur yaiku INTERROLL Jerman, KYOWA Jepang. Ing njupuk lan ngirim tugas abot, Seapark saka AS minangka pimpinan pasar, lan panyimpenan cerdas lan industri garasi parkir telung dimensi uga duwe pangsa pasar tartamtu.

Smart Conveyor Roller Drive, sing ngganggu perusahaan logistik amarga monopoli teknologi, duwe biaya pangadaan sing dhuwur lan kecepatan respons layanan sing alon. Ngarahake masalah jangka panjang perusahaan logistik, supaya bisa ngilangi monopoli lan nyuda biaya usaha logistik, Hengyitong wis sukses ngembangake produk seri seri motorisasi servo bermotor ukuran cilik lan menengah sawise riset pasar lan eksplorasi teknis, lan minangka sing pertama ndorong menyang pasar global.

gambar2 

Analisis skenario aplikasi operasi sortir ing industri logistik, kanggo Conveyor Roller Drive sing dicelupake karo Minyak, desain struktural nggunakake pelumas internal kanggo pelumas lan nyebar panas. Desain iki angel kanggo ngindhari masalah gasifikasi film minyak pelumas sing disebabake dening panas sing digawe drum sajrone transportasi kecepatan tinggi, amarga masalah pemanas drum listrik ora bisa dieleni sajrone operasi kacepetan dhuwur.

Penguapan minyak pelumas sing diasilake kanthi tumindak torsi dobel lan kacepetan bakal nyebabake tekanan terus ing growong drum sing ditutup. Nalika gir kasebut dipasang kanthi kacepetan dhuwur, tekanan dhuwur mung bisa ngatasi tekanan internal kanthi ngetokake minyak pelincir saka celah ing antarane permukaan kontak ing loro-lorone tutup mburi. Amarga alesan ing ndhuwur, pelanggan ngurutake logistik tugas umume nggambarake fenomena kebocoran minyak saka Conveyor Roller Drive sing dicelupake karo Minyak.

Kanggo ngrampungake masalah sing angel, HENGYITONG nggunakake inovasi kanggo ndorong optimalisasi desain, milih nambah struktur knalpot cek ing tutup mburi drive motor, sawise Smart Conveyor Roller disintesis, kamar dievakuasi kanggo mesthekake yen roller kasebut mlaku ing negara semi-vakum, sing ngeculake ruang elastis sing cocog kanggo volatilisasi minyak lan gas, lan ngilangi masalah kebocoran minyak tutup pungkasan ing lingkungan beban sing abot. HENGYITONG dadi pemimpin teknologi ing industri iki, lan nglamar paten penemuan lan teknologi kanggo struktur desain unik iki.

gambar3 

Roller Drive Smart Conveyor minangka komponen utama sing bisa digunakake terus-terusan lan mlaku kanthi kacepetan dhuwur. Kanthi teknologi HENGYITONG sing dipatenake, suhu lingkungan kerja bisa dikontrol kanthi efektif sajrone 45 ℃. Ora mung nyukupi kebutuhan ketegangan udara, nanging uga ora ana kekurangan kekurangan minyak lan pembakaran garing, nanging uga nambah umur layanan lan entuk asil sing paling larang regane sajrone urip layanan, Riset lan pangembangan teknologi hard HENGYITONG lan kapabilitas pangolahan sing luwih maju.

Perlu dielingake manawa HENGYITONG nuruti tren pangembangan teknologi pabrikan cerdas, kanthi tujuan lan ngrusak teknologi jangka panjang lan monopoli biaya sawetara merek ing Smart Conveyor Roller Drive, peralatan inti logistik cerdas, Nyedhiyakake biaya sing luwih akeh -pilihan efektif kanggo industri manufaktur cerdas global, utamane industri logistik, transformasi lan upgrade sistem pergudangan lan pengurutan


Wektu kiriman: Apr-17-2020