Pabrik Reducer Planét MWA China HA-090 pabrik lan pabrikan | Harmonis
Sugeng rawuh ing situs web!

Pengurangan Planét MWA HA-090

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

TEYA% TG0U% X2 [7 ~ GP_30XIE

Data produk

Nomer pesenan

HA-090

Pangolahan disesuaikan

Nggih

Nomer artikel

MWA-HA-090

Kategori

Pangurangan planet

Jinis gir

Pangurangan gir

Nginstal formulir

Arah sawenang-wenang

Wangun tata letak

Trisiklik

Atose gir

Lumahing waos atos

Lamaran

Reducer

Merek

MWA

Jinis

MWA-HA-090

Kacepetan input

4000 (rpm

Karakteristik

1. Reducer planet seri Ha nganggo bantalan rol salib, sing nduweni ciri presisi tinggi, kaku banget lan kapasitas bantalan gedhe; wayahe prewangan kaping pirang-pirang bantalan bal alur jero; sekaligus, bantalan iki digunakake kanggo nyadari output poros lan disk reducer, saengga luwih gampang digunakake pangguna lan diganti.

2. Reducer planet seri Ha nggunakake cincin gir bunder lan liwat struktur gir nggunakake teknologi peralatan gir Vera Jerman kanggo ngolah gir internal. Precision gir luwih dhuwur tinimbang teknologi pembentuk gigi tradisional, lan konsistensi produk apik banget.

3. Gir planet sing digunakake ing reduksi planet planet Ha diproses kanthi cara nyisipake lan muter peralatan Vera sing diimpor saka Jerman, kanthi presisi tinggi; atose permukaan gir tambah nganti 900HV kanthi nggunakake teknologi ion nitriding canggih, sing ndadekake produk duwe umur layanan sing dhuwur banget.

4. Reducer seri Ha dirancang kanthi gir spiral. Gigi kasebut luwih alus sawise diitung profil piranti lunak gir planet Jepang, lan duwe karakteristik swara sithik, torsi output dhuwur lan reaksi kurang.

5. Piranti input pungkasan lan clamping reducer planet seri HA nggunakake struktur terintegrasi kanggo mesthekake yen gaya clamping maksimal tumindak ing poros motor lan akurasi transmisi reducer yaiku kesalahan nol kanthi kecepatan input dhuwur.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita