Sugeng rawuh ing situs web!
  • Speedmeter LCD layar kebak

    Speedmeter LCD layar kebak

    Resolusi tampilan 1920 * 720

    Wektu wiwitan adhem <3S

    Cara input video: Input LVDS 1920 * 720; Input AHD definisi standar CVBS.

    Ganti animasi / animasi transisi / pilihan tema / alarm teks / lampu alarm

    Navigasi / Night Vision / DVR / Multimedia

    Bisa manajemen jaringan lan diagnosis.

    Dhukungan kontrol pusat kanggo ngirim informasi ID3, lirik lan wektu musik menyang multimedia instrumen kanthi bentuk UART, USB, CAN, lsp.

    Dhukungan informasi Bluetooth sing dikirim dening kontrol pusat menyang instrumen kanthi bentuk UART, USB, CAN, lsp. (Buku telpon Bluetooth, log telpon…)

    Dhukungan CVBS kayata kamera mundur, DVR, piranti ndeleng wengi, lsp.

    Solusi platform: NXP ARM A9 * 2 i.MX6Deal chip mobil pangukur, sistem operasi Linux.

  • Layar Bantal

    Layar Bantal

    Radio AM, FM

    MP5

    Pandhu arah

    Bluetooth: musik, speakerphone.

    Sambungan ponsel: Dhukungan sistem Android lan iOS.

    Kontrol AC: BISA BUS

    Tampilan mburi: CVBS

    Smart Voice

    Tutul lengkap cerdas

    Solusi platform: Kripik otomatis chip regulasi mobil AC8225, sistem operasi Android.

    OEM kanggo IVECO, BAIC Motor, XCMG

  • Layar konsol (10.4-12.1 Inci)

    Layar konsol (10.4-12.1 Inci)

    Radio AM, FM

    MP5

    Navigasi: Peta Gaode

    Bluetooth: musik, speakerphone.

    Sambungan ponsel: WeLink, ndhukung sistem Android lan iOS.

    Kontrol AC: BISA BISA / LIN

    Tampilan mburi: CVBS

    Smart Voice

    Tutul lengkap cerdas

    Solusi platform: Kripik otomatis chip regulasi mobil AC8225, sistem operasi Android.

    OEM kanggo Motor SAIC, Motor BAIC

  • Layar konsol (6.2-10.1 Inci)

    Layar konsol (6.2-10.1 Inci)

    Radio AM, FM

    MP5

    Pandhu arah

    Bluetooth: musik, speakerphone.

    Sambungan ponsel: Dhukungan sistem Android lan iOS.

    Kontrol AC: BISA BUS

    Tampilan mburi: CVBS

    Smart Voice

    Tutul lengkap cerdas

    Solusi platform: Kripik otomatis chip regulasi mobil AC8225, sistem operasi Android.

    OEM kanggo IVECO, BAIC Motor, XCMG

  • BR-101

    BR-101

    Radio AM, FM

    Dhukungan input audio eksternal AUX

    Kualitas swara tingkat distorsi sithik sinyal gedhe

    Kontrol cahya

    4x20w

    Solusi platform: Nganggo chip radio TEF6606 tingkat mobil.

    OEM kanggo: Volkswagen SAIC lan Volkswagen FAW.

  • BR-112

    BR-112

    Radio AM, FM

    Dhukungan muter MP3, file musik format WMA

    Dhukungan ngisi daya ponsel

    Dhukungan kendhali volume kacepetan kendaraan.

    Kontrol kunci setir

    Kontrol cahya

    4x20w

    Solusi platform: inti ARM Cortex-M3 32-bit, chip AP8064, MCU integrasi lan fungsi dekoding MP3

    OEM kanggo: BAIC EV lan SAIC Maxus.

  • BR1101

    BR1101

    Radio AM, FM

    Dhukungan muter MP3, file musik format WMA

    Dhukungan ngisi daya ponsel

    Dhukungan kendhali volume kacepetan kendaraan.

    Kontrol kunci setir

    Kontrol cahya

    4x20w

    Kontrol AC liwat bis CAN

    Solusi platform: inti ARM Cortex-M3 32-bit, chip AP8064, MCU integrasi lan fungsi dekoding MP3

    OEM kanggo: Zotye Auto

  • Sistem Kontrol AC Otomatis

    Sistem Kontrol AC Otomatis

    Tombol fungsi pangaturan suhu integral

    Tombol pangaturan volume udara, tombol OFF

    Tombol A / C, pilihan mode

    Tombol sirkulasi internal, tombol defrost ngarep

    Fungsi lampu kilat kaping pindho;

    Fungsi kontrol sistem pendingin udara terintegrasi

    Solusi platform nganggo MCU STM32F105 adhedhasar 32-bit

    OEM kanggo Motor BAIC

  • Sistem perekam nyopir

    Sistem perekam nyopir

    Kamera HD Digital 1080P @ 30fps

    Resolusi kamera: 2 yuta.

    Sudut ndeleng, horisontal 123 ± 5 °, vertikal 63 ± 5 °

    Panyimpenan data: Kertu SD internal, enkode format panyimpenan video H.264 / H.265.

    G-Sensor internal, nalika nampa sinyal tabrakan, DVR mlebu mode rekaman darurat, lan nyimpen rekaman kanthi permanen.

    Komunikasi CAN standar digunakake kanggo komunikasi antarane DVR lan kendaraan.

    Output video wektu nyata: 1280x720P, output menyang layar tengah kontrol gedhe liwat LVDS.

    Solusi platform: nggunakake chip level mobil Novatek NT-96663I.

    OEM kanggo Greatwall Motor

  • T-BOX

    T-BOX

    Pemantauan lan manajemen mobil sing dituduhake

    Manajemen armada

    Pemantauan lan manajemen kendaraan teknik

    Pengumpulan informasi, ngawasi, lan layanan purna jual kendaraan komersial

    Pengumpulan informasi mobil, ngawasi, lan layanan purna jual sing dioptimalake

    Remote control kendhali (kontrol gir suhu suhu AC / wiwitan / defrost sadurunge mati /…)

    Pemantauan status kendaraan (status wiwitan / mungkasi mesin, status ngunci pusat / peringatan status kendaraan /…)

    Posisi GPS (ngawasi posisi real-time kendaraan / lintasan / pager elektronik /…)

    Jaringan 4G

  • Ngisi daya USB

    Ngisi daya USB

    Voltase input 7 ~ 16V

    Voltase output 5V

    Output saiki 2.1A ~ 2.5A

    Solusi platform: nganggo chip DC / DC langkah-langkah ONsemi LM2596, tahan voltase 45V, 3A maksimum saiki

    OEM kanggo Motor BAIC