China Harmonic Reducer HCSG-20-100-2UH pabrik lan pabrikan | Harmonis
Sugeng rawuh ing situs web!

Pangurangan Harmonik HCSG-20-100-2UH

Katrangan singkat:

Model kombinasi seri HCSG / HCSF bisa nyukupi kebutuhan teknologi tinggi, kecepatan tinggi, kapasitas muatan tinggi, kepadatan tinggi, inovasi teknologi liyane sing nyepetake, nyadari antrian produk sing akeh, lan supaya para pelanggan bisa milih model sing paling apik miturut kahanane dhewe-dhewe.

Produk gabungan seri HCSG / HCSF minangka jinis produk gabungan kanthi komponen minangka inti lan gampang dioperasikake. Dibangun kanthi presisi, bantalan rol silang kaku kanggo dhukungan langsung saka beban eksternal (bantalan utama).


Detail Produk

Tag Produk

XN (@ UMXJE ~ RJZQKHJ% T $ H8L

Data produk

Nomer pesenan

HCSG-20-100-2UH

Pangolahan disesuaikan

Ora

Nomer artikel

HCSG-20-100-2UH

Kategori

Servo redcer

Jinis gir

Pangurangan gir

Nginstal formulir

Vertikal

Wangun tata letak

Koaksial

Atose gir

Lumahing waos atos

Lamaran

Reducer

Merek

KMI

Jinis

HCSG-20-100-2UH

Kacepetan input

10000 (rpm

Karakteristik

1. Desain kompak lan sederhana

2. Kapasitas torsi dhuwur

3. kaku sing dhuwur

4. ora ana reaksi

5. Akurasi posisi sing apik lan akurasi rotasi

6. Aku / O koaksial

N1E3222} RAJ (8B} O8IF] {Q5

Mekanisme untu busur kaping pindho

Gigi busur kaping pindho minangka salah sawijining mekanisme untu asli kanggo memenuhi persyaratan drive KMI. Profil waos duwe kurva khusus sing khusus kanggo profil waos busur dobel, sing bisa kontak terus karo profil untu sing padha. Kajaba iku, konsentrasi stres bakal lega kanthi nggedhekake jembar alur sing ana gandhengane karo kandhange untu lan R ing sisih ngisor waos.

Kontak gir bakal dilanjutake wiwit wiwitan keterlibatan. Liwat kontak gir sing terus-terusan, jumlah untu sing dipasang bebarengan bisa udakara 30% saka total jumlah untu. Drive KMI kanthi profil gigi busur bundar dobel minangka jinis inovasi teknis sing bisa njaga kelancaran penerapan model tradisional, lan mujudake lompatan komprehensif ing akurasi, kekuwatan, kaku lan umur layanan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita