Sugeng rawuh ing situs web!

PRODUK

Babagan Kita

PROFIL PERUSAHAAN

    Babagan kita

ShangHai Harmonic Machinery Co., Ltd. dununge ing Yuqi Town, sisih lor-kulon "Mutiara Danau Taihu" sing apik, adoh saka 600 meter saka metune Yuqi ing dalan No.9 G42 Huning Expressway. Perusahaan iki didegake ing Mei 2012 kanthi modal terdaftar 60 yuta yuan lan jembaré luwih saka 10000 meter persegi.

PAWARTA

Inovasi Independen Lan Layanan Inovatif

Inovasi Independen Lan Layanan Inovatif

Perusahaan kasebut mesthi ngetrapake prinsip pangembangan "inovasi independen lan layanan inovatif" kanggo nyedhiyakake pangguna kanthi tliti hemat biaya ..

Pesenan gedhe ing luar negeri wis mlebu maneh!  Pangurangan presisi presisi tinggi HYT wis entuk asil sing apik.
MESIN HENGYITONG minangka P&P profesional Cina, produksi lan penjualan produk transmisi presisi. Kalebu abang planet kanthi presisi tinggi, reduker harmonik, platform muter berongga, tran ...
HENGYITONG Roller Drive Smart Conveyor, Ndhukung logistik cerdas supaya bisa cepet
Sawise panyebaran virus corona COVID-19 bakal dikontrol, sistem rantai pasokan logistik global bakal dibangun maneh, Industri logistik cerdas sing didhukung dening teknologi tinggi kayata 5G, intelijen buatan lan data amba ...